Infopäev “Toiduohutuse ja -hügieeni tagamine toidukäitlemisettevõttes”

Loading Sündmused
sündmus on möödas

Võrumaa

Võru, hotell Tamula (aadress: Vee tn 4, Võru)

Võrumaa

Eesti Maaülikool korraldab Eesti Maaelu arengukava 2007-2013 meetme 1.1. raames infopäeva

TOIDUOHUTUSE JA -HÜGIEENI TAGAMINE TOIDUKÄITLEMISETTEVÕTTES

 

Sihtrühm: põllumajandustoodete tootmise, toidu tootmise või töötlemisega tegelevad füüsilised või eraõiguslikud juriidilised isikud ja tema töötajad

Maht: 7 akadeemilist tundi auditoorset tööd

 

Toimumisaeg ja -koht:  reede, 14.02.2014; hotell Tamula, aadress: Vee tn 4, Võru

 

Käsitletavad teemad:

– õigusaktidest tulenevad kohustused;

– toidukäitlemisettevõtte enesekontrollisüsteem;

– bioloogiliste, füüsikaliste ja keemiliste ohtude ohjamine;

– eeltingimusprogrammid toiduohutuse tagamisel (puhastamine ja desinfitseerimine, toidukäitlejate isiklik hügieen, kahjuritõrje).

 

Õppejõud

Katrin Laikoja, mag (tehn), Eesti Maaülikooli Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi lektor

 

Ajakava

10.00 – 11.30 õppetöö

11.30 – 11.40 paus

11.40 – 13.10 õppetöö

13.10 – 13.40 kohvipaus

13.40 – 15.10 õppetöö

15.10 – 15.15 paus

15.15 – 16.00 õppetöö

 

Kursus on sihtrühmale tasuta.

Kohtade arv on piiratud,
vajalik eelregistreerimine maaülikooli avatud ülikooli telefonidel 731 3175, 731 3275, 731 3174
või täites registreerumisvormi kodulehel

http://avatudylikool.emu.ee/taiendope/registreeru-kursusele/ 

Infopäeva korraldamist toetab Euroopa Liit. 

 

Eesti Maaülikooli avatud ülikool 
Tel 731 3174,  731 3275, 731 3175 
http://avatudylikool.emu.ee/ 
Kreutzwaldi 56/1 
51014 Tartu