Infopäev “Toiduohutuse ja -hügieeni tagamine toidukäitlemisettevõttes”

Loading Sündmused
sündmus on möödas

Viljandimaa

Viljandi, hotell Centrum (Tallinna tn 24, Viljandi)

Viljandimaa


Eesti Maaülikool korraldab Eesti Maaelu arengukava 2007-2013 meetme 1.1. raames infopäeva
TOIDUOHUTUSE JA -HÜGIEENI TAGAMINE TOIDUKÄITLEMISETTEVÕTTES


Sihtrühm: põllumajandustoodete tootmise, toidu tootmise või töötlemisega tegelevad füüsilised või eraõiguslikud juriidilised isikud ja tema töötajad
Maht: 7 akadeemilist tundi auditoorset tööd
Toimumisaeg ja -koht:  reede, 21.11.2014; hotell Centrum (Tallinna tn 24), Viljandi

Teemad:
– õigusaktidest tulenevad kohustused;
– toidukäitlemisettevõtte enesekontrollisüsteem;
– bioloogiliste, füüsikaliste ja keemiliste ohtude ohjamine;
– eeltingimusprogrammid toiduohutuse tagamisel (puhastamine ja desinfitseerimine, toidukäitlejate isiklik hügieen, kahjuritõrje).
 
Õppejõud
Katrin Laikoja, mag (tehn), Eesti Maaülikooli Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi lektor

Ajakava 
10.00 – 11.30 õppetöö
11.30 – 11.40 paus
11.40 – 13.10 õppetöö
13.10 – 13.40 kohvipaus
13.40 – 15.10 õppetöö
15.10 – 15.15 paus
15.15 – 16.00 õppetöö

Kursus on sihtrühmale tasuta.

Kohtade arv on piiratud,

vajalik eelregistreerimine maaülikooli avatud ülikooli
telefonidel 731 3175, 731 3275, 731 3174

või täites registreerumisvormi kodulehel
http://avatudylikool.emu.ee/taiendope/registreeru-kursusele/

 

Infopäeva korraldamist toetab Euroopa Liit.


***

Eesti Maaülikooli avatud ülikool 
Tel 731 3174,  731 3275, 731 3175 
http://avatudylikool.emu.ee/ 
Kreutzwaldi 56/1 
51014 Tartu