Infopäev “Toiduohutuse ja -hügieeni tagamine toidukäitlemisettevõttes”

Loading Sündmused
sündmus on möödas

Järvamaa

Nelja Kuninga Hotell, Pärnu tn 6, Paide

Järvamaa

Eesti Maaülikool korraldab Eesti Maaelu arengukava 2007-2013 meetme 1.1.1 raames infopäeva
"Toiduohutuse ja -hügieeni tagamine toidukäitlemisettevõttes"

Sihtrühm: põllumajandustoodete tootmise, toidu tootmise või töötlemisega tegelevad füüsilised või eraõiguslikud juriidilised isikud ja tema töötajad

Maht: 7 akadeemilist tundi auditoorset tööd

Käsitletavad teemad:
– õigusaktidest tulenevad kohustused;
– toidukäitlemisettevõtte enesekontrollisüsteem;
– bioloogiliste, füüsikaliste ja keemiliste ohtude ohjamine;
– eeltingimusprogrammid toiduohutuse tagamisel (puhastamine ja desinfitseerimine, toidukäitlejate isiklik hügieen, kahjuritõrje).

Õppejõud: Katrin Laikoja, mag (tehn), Eesti Maaülikooli Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi lektor

Ajakava:
10.00 – 11.30 õppetöö
11.30 – 11.40 paus
11.40 – 13.10 õppetöö
13.10 – 13.40 kohvipaus
13.40 – 15.10 õppetöö
15.10 – 15.15 paus
15.15 – 16.00 õppetöö

Kursus on sihtrühmale tasuta. Osalejatele väljastatakse tõend.

Kohtade arv on piiratud, vajalik eelregistreerimine:
Maaülikooli avatud ülikooli tel 731 3175; 731 3275; 731 3174 või täites registreerumisvormi maaülikooli kodulehe aadressil http://avatudylikool.emu.ee/taiendope/registreeru-kursusele/