Koolitus “Fermenteeritud piimatoodete valmistamine”

Loading Sündmused

Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskool korraldab Teadmussiirde meetme 1.1 raames koolituse “Fermenteeritud piimatoodete valmistamine”  (viitenumber 611016840160) 32 õppetundi. Koolitus toimub:

2. augustil  kell 9.00 – 16.00,
3.augustil kell 9.00 – 16.00,
7.augustil kell 9.00 – 15.45 ning
8.augustil  kell 9.00 -15.45.

Koolitus toimub aadressil Müüri 3, Olustvere, Viljandimaa.

 

7.august

9.00 – 10.30  –   Toorpiima töötlemine, piima omadused ja kvaliteet (Piima füüsikalised, keemilised, bakteritsiidsed omadused. Piima omadusi mõjutavad tegurid. Toorpiima mikrofloora. Piimhappebakterid, patogeensed mikroorganismid – koolitaja Vilma Tatar
10. 45 – Kohvipaus
10.45 – 12.15 –  Toorpiima töötlemine, piima omadused ja kvaliteet (Piima füüsikalised, keemilised, bakteritsiidsed omadused. Piima omadusi mõjutavad tegurid. Toorpiima mikrofloora. Piimhappebakterid, patogeensed mikroorganismid – koolitaja Vilma Tatar
12.45 – Lõuna
12.45 – 15.45 – Kuumtöötlemise protsessid (Termiseerimine, pastöriseerimine, kõrgkuumutamine, UHT. Õigete kuumtöötlemise režiimide valimine. Kuumtöötlemise mõju valmistootele – koolitaja Vilma Tatar

 

8.august

9.00 – 10.30  –   Kuumtöötlemise protsessid (Termiseerimine, pastöriseerimine, kõrgkuumutamine, UHT. Õigete kuumtöötlemise režiimide valimine. Kuumtöötlemise mõju valmistootele – koolitaja Vilma Tatar
10. 45 – Kohvipaus
10.45 – 12.15 –  Kuumtöötlemise protsessid (Termiseerimine, pastöriseerimine, kõrgkuumutamine, UHT. Õigete kuumtöötlemise režiimide valimine. Kuumtöötlemise mõju valmistootele – koolitaja Vilma Tatar
12.45 – Lõuna
12.45 – 15.45 – Juuretiste ja muude lisaainete kasutamine piimatoodete valmistamisel – koolitaja Kristi Pärn

 

Kontakt: koolitus@olustvere.edu.ee

MAK_logo