Koolitus “HACCP-põhise enesekontrollisüsteemi loomine, juurutamine, alahoidmine”

Loading Sündmused
  • sündmus on möödas

Tartumaa

Eesti Maaülikool, Kreutzwaldi 56/1, ruum 303

Tartumaa

HACCP- PÕHISE ENESEKONTROLLISÜSTEEMI LOOMINE, JUURUTAMINE JA ALALHOIDMINE

Sihtrühm:         Toidu valmistamise, toitlustamise ja toidu jaekaubandusega tegelevate ettevõtete enesekontrollisüsteemiga seotud isikud.            

Toimumisaeg ja -koht:  reede 11.09.2015, Eesti Maaülikool, Kreutzwaldi 56/1 (ruum 303), Tartu

Maht:                            6 akadeemilist tundi auditoorset tööd

Teemad:

  • enesekontrollisüsteem kui toidukäitleja kohustus
  • HACCP 7 põhimõtet ja 12 etappi
  • töörühma koostamine, toote kirjelduste, toorainelehtede ja tehnoloogilise skeemi koostamine
  • ohtude analüüs, ennetavate abinõude määramine
  • riskihindamise põhimõtted
  • KKPde, kriitiliste piiride ja korrigeerivate tegevuste määramine
  • seire kehtestamine
  • HACCP süsteemi dokumenteerimine, süsteemi tõestus, auditeerimine

Õppejõud:

Katrin Laikoja, mag (tehn), Eesti Maaülikooli veterinaarmeditsiini ja loomakasvatusinstituudi lektor

Õppeteenustasu: 49 EUR

Ajakava 
10.00 – 11.30 õppetöö
11.30 – 11.45 kohvipaus
11.45 – 13.15 õppetöö
13.15 – 13.30 paus
13.30 – 15.00 õppetöö

Osalejale väljastatakse HACCP baaskoolituse läbimist kinnitav tunnistus.  

Vajalik eelregistreerimine tel 731 3175, 731 3275, 731 3174 või täites registreerumisvormi maaülikooli kodulehe aadressil http://avatudylikool.emu.ee/taiendope/registreeru-kursusele/