Koolitus“ Lambaliha väärindamise võimalused“

Loading Sündmused
sündmus on möödas

29.september

9.00 – 11.00  –   Lamba liha morfoloogia,  lamba liha keemiline koostis, jahutamise mõju liha kvaliteedile, liha kvaliteet, algtöötlemise protsessid, Liha värskuse ja kvaliteedi hindamine,  tööohutus  – Eve Klettenberg
11.00 – 11.10 – Kohvipaus
11.10 – 13.10 –     Lamba liha morfoloogia,  lamba liha keemiline koostis, jahutamise mõju liha kvaliteedile, liha kvaliteet, algtöötlemise protsessid, Liha värskuse ja kvaliteedi hindamine,  tööohutus  – Eve Klettenberg
13.10 – 13.30 – Lõuna
13.30 – 17.30 –   Lamba liha morfoloogia,  lamba liha keemiline koostis, jahutamise mõju liha kvaliteedile, liha kvaliteet, algtöötlemise protsessid, Liha värskuse ja kvaliteedi hindamine,  tööohutus  – Eve Klettenberg

 

30.september

9.00 – 11.00  –   Lamba rümba lõikusskeemid, lihalõikusseadmed, ohud lihatooraine käitlemisel (praktiline töö kooli õppetööstuses) –  Eve Klettenberg
11.00 – 11.10 – Kohvipaus
11.10 –13.10 –  Lamba rümba lõikusskeemid, lihalõikusseadmed, ohud lihatooraine käitlemisel (praktiline töö kooli õppetööstuses) – Eve Klettenberg
13.10 – 13.30 – Lõuna
13.30 – 17.30 –   Lamba rümba lõikusskeemid, lihalõikusseadmed, ohud lihatooraine käitlemisel (praktiline töö kooli õppetööstuses) – Eve Klettenberg

 

Koolitus jätkub 20.-21. oktoobril (vaata www.pikk.ee kalender).

MAK_logo