Koolitus “Lihatoodete valmistamine ja hügieen”

Loading Sündmused
sündmus on möödas

Tartumaa

Eesti Maaülikool, Kreutzwaldi 56/1, ruum 303

Tartumaa

LIHATOODETE VALMISTAMINE JA HÜGIEEN

Sihtrühm: väikeses koguses liha ja lihatoodete käitlejad.

Õpiväljund: koolitusel osalenu omandab teadmised liha ja lihatoodetega kaasnevatest ohtudest, säilimisaja määramise põhimõtetest, toiduohutuse tagamisest, liha konserveerimise erinevatest meetoditest, lihakonservide ja suitsuvorstide valmistamisest.

Maht: 6 akadeemilist tundi auditoorset tööd .

Toimumisaeg ja –koht: reede, 27.11.2015, Eesti Maaülikooli tehnikamaja, Kreutzwaldi 56/1, ruum 303

Õppeteenustasu: 55 eurot (sisaldab õppetööd, kohvipausi, tõendit)

Teemad

  • liha ja lihatoodetega kaasnevad ohud;
  • liha ja lihatoodete säilimisaja määramise põhimõtted;
  • hügieeni ning toiduohutuse tagamine liha ja lihatoodete käitlemisel;
  • liha konserveerimise/säilitamise erinevad meetodid;
  • lihakonservide valmistamine;
  • suitsuvorstide valmistamine.

Ajakava

10.00 – 11.30 õppetöö
11.30 – 12.00 kohvipaus
12.00 – 13.30 õppetöö
13.30 – 13.45 paus
13.45 – 15.15 õppetöö

Õppejõud       

Mati Roasto, professor, Eesti Maaülikooli veterinaarmeditsiini ja loomakasvatusinstituudi toiduhügieeni osakonna juhataja

Riina Soidla, mag (teh), Eesti Maaülikooli veterinaarmeditsiini ja loomakasvatusinstituudi toiduteaduse ja toiduainete tehnoloogia osakonna lektor

Kohtade arv piiratud, VAJALIK EELREGISTREERIMINE

Maaülikooli avatud ülikooli tel 731 3275, 731 3175, 731 3174 või täites registreerumisvormi maaülikooli kodulehe aadressilhttp://avatudylikool.emu.ee/taiendope/registreeru-kursusele/