Koolitus“ Linnu- ja küülikulihast toodete valmistamine“

Loading Sündmused
  • sündmus on möödas

Tegemist on jätkukoolitusega, mille esimese osa (linnulihast toodete valmistamine) toimumisaeg on 14.-15. september 2017.

 

17.oktoober

9.00 – 11.00  –   Küülikute algtöötlemine – Eve Klettenberg
11.00 – 11.10 – Kohvipaus
11.10– 13.10 –  Küülikute algtöötlemine (praktiline töö kooli õppetööstuses) – Eve Klettenberg
13.10– 13.30 – Lõuna
13.30 – 17.30 – Küülikulihast kulinaarsed tooted, suitsetamine, konservide valmistamine (praktiline töö kooli õppetööstuses) – Eve Klettenberg

 

18.oktoober

9.00 – 11.00  –   Küülikulihast kulinaarsed tooted, suitsetamine, konservide valmistamine – Eve Klettenberg
11.00 – 11.10 – Kohvipaus
11.10– 13.10 –  Küülikulihast kulinaarsed tooted, suitsetamine, konservide valmistamine (praktiline töö kooli õppetööstuses) – Eve Klettenberg
13.10– 13.30 – Lõuna
13.30 – 17.30 – Küülikulihast kulinaarsed tooted, suitsetamine, konservide valmistamine (praktiline töö kooli õppetööstuses) – Eve Klettenberg

MAK_logo