Koolitus“ Linnu- ja küülikulihast toodete valmistamine“

Loading Sündmused
  • sündmus on möödas

14.september

9.00 – 11.00  –   Lindude algtöötlemine – Eve Klettenberg
11.00 – 11.10 – Kohvipaus
11.10– 13.10 –  Lindude algtöötlemine (praktiline töö kooli õppetööstuses) – Eve Klettenberg
13.10 – 13.30 – Lõuna
13.30– 17.30 – Linnulihast kulinaarsed tooted, suitsetamine, konservide valmistamine (praktiline töö kooli õppetööstuses) – Eve Klettenberg

 

15.september

9.00 – 11.00  –   Linnulihast kulinaarsed tooted, suitsetamine, konservide valmistamine – Eve Klettenberg
11.00 – 11.10 – Kohvipaus
11.10– 13.10 –  Linnulihast kulinaarsed tooted, suitsetamine, konservide valmistamine (praktiline töö kooli õppetööstuses) – Eve Klettenberg
13.10– 13.30 – Lõuna
13.30 – 17.30 – Linnulihast kulinaarsed tooted, suitsetamine, konservide valmistamine (praktiline töö kooli õppetööstuses) – Eve Klettenberg

Koolitus jätkub küülikulihast toodete valmistamise teemal 17.-18. oktoobril (vaata www.pikk.ee kalender).

MAK_logo