Koolitus “Toidu mikrobioloogia ja säilivusajad”

Loading Sündmused
sündmus on möödas

Tartumaa

Eesti Maaülikool, Kreutzwaldi 56/1, ruum 303

Tartumaa

TOIDU MIKROBIOLOOGIA JA SÄILIVUSAJAD

Maht: 7 akadeemilist tundi auditoorset tööd

Toimumisaeg ja -koht:  reede, 04.12.2015, Eesti Maaülikool, Kreutzwaldi 56/1, tehnikamaja, ruum 305

Õppeteenustasu: 59 EUR (sisaldab õppetööd, õppematerjali, lõunapausi, tõendit)

Teemad:

• mis on toidu säilimisaeg?

• kehtiv seadusandlus ja praktika;

• kestvuskatsete tegemise kord;

• erinevad proovivõtukavad ja nende rakendamine praktikas;

• mikroorganismide kasvu mõjutavad seesmised ja välised tegurid;

• ohtude analüüsi teostamine ning selle seos säilimisaja määramisega;

• erinevates toidugruppides esinevad mikroorganismid ja nende võimalikud arvukused toidu

  säilimisaja jooksul.

Õppejõud

Mati Roasto, professor, Eesti Maaülikooli veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi toiduhügieeni osakonna juhataja

Ajakava 

10.00 – 11.30 õppetöö

11.30 – 11.40 paus

11.40 – 13.10 õppetöö

13.10 – 13.40 kohvipaus

13.40 – 15.10 õppetöö

15.10 – 15.15 paus

15.15 – 16.00 õppetöö

Õppeteenustasu saab näidata tuludeklaratsioonis koolituskuluna.

Kohtade arv on piiratud, vajalik eelregistreerimine 

maaülikooli avatud ülikooli tel 731 3275; 731 3175; 731 3174 või täites registreerumisvormi maaülikooli kodulehe aadressilhttp://avatudylikool.emu.ee/taiendope/registreeru-kursusele/