Koolitus “Toidu sensoorne analüüs”

Loading Sündmused
sündmus on möödas

Tartumaa

Eesti Maaülikool, Kreutzwaldi 56/1, ruum 303

Tartumaa

TOIDU SENSOORNE ANALÜÜS                        

Sihtrühm: toidu tootjad või töötlejad

Toimumisaeg: reede, 16.10.2015
Toimumiskoht: Eesti Maaülikool, Kreutzwaldi 56/5 (ruum 123), Tartu

Maht: 6 akadeemilist tundi auditoorset tööd

Käsitletavad teemad:

  • Sensoorika mõiste ja terminoloogia
  • Toidu kvaliteedinäitajad ja organoleptilised omadused
  • Toidu organoleptiliste omaduste tajumine
  • Toidu sensoorse analüüsi meetodid
  • Hindajate valiku põhimõtted
  • Katseruumidele esitatavad nõuded
  • Praktiline osa: meeleorganite tundlikkuse testimine

Õppejõud:
Riina Soidla, mag (teh), Eesti Maaülikooli Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi lektor
Leno Mätas, Eesti Maaülikooli Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi keemik

Ajakava
10.00 – 11.30 õppetöö
11.30 – 12.00 paus
12.00 – 13.30 õppetöö
13.30 – 13.45 paus
13.45 – 15.15 õppetöö

Koolitustasu on 50 eurot

VAJALIK EELREGISTREERIMINE avatud ülikooli tel 731 3175, 731 3275, 731 3174 või täites registreerumisvormi maaülikooli kodulehe aadressil http://avatudylikool.emu.ee/taiendope/registreeru-kursusele/