Koolitus “Tootmishügieen ja sanitatsiooni korraldus”

Loading Sündmused
sündmus on möödas

Tartumaa

Eesti Maaülikool, Kreutzwaldi 56/1, ruum 303

Tartumaa

TOOTMISHÜGIEEN JA SANITATSIOONI KORRALDUS

Maht: 7 akadeemilist tundi

Toimumisaeg ja -koht: reede, 18.12.2015, Eesti Maaülikool, Kreutzwaldi 56/1, tehnikamaja, ruum 305

Õppeteenustasu: 59 EUR (sisaldab õppetööd, õppematerjali, lõunapausi, tõendit)

Käsitletavad teemad:

– tootmishügieen kui ettevõtte strateegia;

– olulisemad toidupatogeenid ja nende seos ettevõtte tootmishügieeniga;

– monocytogenes tootmishügieeni mõjutava faktorina ning probleemi ennetamise ja likvideerimise võimalused;

– toidu saastumine k.a ristsaastumine ja selle vältimise võimalused;

– tootmisruumide ehituslikud aspektid ja nende seos ettevõtte toidu- ja tootmishügieeniga;

– hügieenitsoonide vajalikkus ja selle seos personalihügieeniga;

– toidupatogeenidest ja riknemist põhjustavast mikrofloorast koosnevate biokilede teke, avastamine ja likvideerimine;

– käitlemisettevõtte sanitatsiooni (puhastamine, pesemine, desinfitseerimine) põhimõtted ja korraldus.

Õppejõud:

Mati Roasto, professor, Eesti Maaülikooli veterinaarmeditsiini ja loomakasvatusinstituudi toiduhügieeni osakonna juhataja

Ajakava: 

10.00 – 11.30 õppetöö

11.30 – 11.40 paus

11.40 – 13.10 õppetöö

13.10 – 13.40 kohvipaus

13.40 – 15.10 õppetöö

15.10 – 15.15 paus

15.15 – 16.00 õppetöö

Õppeteenustasu saab näidata tuludeklaratsioonis koolituskuluna.

Kohtade arv on piiratud, vajalik eelregistreerimine 

maaülikooli avatud ülikooli tel 731 3275; 731 3175; 731 3174 või täites registreerumisvormi maaülikooli kodulehe aadressilhttp://avatudylikool.emu.ee/taiendope/registreeru-kursusele/