Täienduskoolitus: Kala ja kalatoodete hügieen ja ohutus NB! Jääb ära

Loading Sündmused
  • sündmus on möödas

Sihtrühm:
põllumajandustoodete tootjad ja töötlejad Harjumaal, kes puutuvad kokku kala- ja kalatoodete hügieeni ja ohutusega
– tulenevalt liittoodete kontseptsioonist või
– seonduvalt põllumajandustoodetele lisandväärtuse andmisega
NB! kala ja kalatoodete tootjad ja töötlejad ei ole abikõlblikud osavõtjad
 

Sisu:

– Kala ja kalatoodetega seonduvad olulised mikrobioloogilised ja keemilised ohud;
– Riknemist põhjustav mikrofloora ning riknemise pidurdamise võimalused;
– Riikliku toiduohutusalase seadusandluse ja enesekontrolli põhinõuete tagamine käitlemisettevõttes;
– Proovide (k.a. L. monocytogenes suhtes) võtmine ning tulemuste tõlgendamine;
– Kala ja kalatoodete säilimisaegade määramine.

Ajakava:
10.00 – 11.30 õppetöö
11.30 – 11.45 paus
11.45 – 13.15 õppetöö
13.15 – 13.30 paus
13.30 – 15.00 õppetöö
15.00 – 15.15 paus
15.15 – 16.00 õppetöö

Sihtrühma kuulujale on koolitus tasuta.

Registreerimine ja koolituse lähem info maaülikooli avatud ülikooli kodulehel: https://ois.emu.ee/pls/ois/!tere.tulemast?leht=OK.AY.VP&id_ay_programm=7503&id_ay_toimumine=9544&systeemi_seaded=3,1,12,1,

Koolitust korraldab:
Eesti Maaülikooli avatud ülikool
Fr. R. Kreutzwaldi 56 (III korrus, ruumid 303-306), 51014 Tartu, tel 731 3174, 731 3175, 731 3275, 534 41844  või e-post: avayl@emu.ee

 

 
MAK_logo