Tasuta infopäev “Eeltingimusprogrammide rakendamine toidukäitlemisettevõttes”

Loading Sündmused
  • sündmus on möödas

Viljandimaa

Grand Hotel Viljandi, Tartu 11/Lossi 29, Viljandi

Viljandimaa

Eesti Maaülikool korraldab Eesti Maaelu arengukava 2007-2013 meetme 1.1.1 raames infopäeva

EELTINGIMUSPROGRAMMIDE RAKENDAMINE TOIDUKÄITLEMISETTEVÕTTES

 

Sihtrühm: põllumajandustoodete tootmise, toidu tootmise või töötlemisega tegelevad füüsilised või eraõiguslikud juriidilised isikud ja tema töötajad

Maht: 7 akadeemilist tundi auditoorset tööd

Toimumisaeg ja -koht:   reede, 08.05.2015, Grand Hotel Viljandi, Tartu 11/Lossi 29, Viljandi  

Teemad:

– eeltingimusprogrammide roll toiduohutuse tagamisel;

– taristu ja seadmed;

– toidu ohutu käitlemine (sh tsoneerimine, allergeenide käitlemine, pakendamine, toiduga kokkupuutes olevad materjalid, vedu);

– prügi ja jäätmete käitlemine;

– kahjuritõrje;

– puhastamine/pesemine ja desinfitseerimine;

– vee kvaliteet;

– töötajate tervis, koolitus ja isiklik hügieen;

– jälgitavuse tagamine;

– toidu tagasivõtmine turult.

Õppejõud

Katrin Laikoja, mag (tehn), Eesti Maaülikooli Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi lektor

Ajakava 

10.00 – 11.30 õppetöö

11.30 – 11.40 paus

11.40 – 13.10 õppetöö

13.10 – 13.40 kohvipaus

13.40 – 15.10 õppetöö

15.10 – 15.15 paus

15.15 – 16.00 õppetöö

Kursus on sihtrühmale tasuta.

Kohtade arv on piiratud, vajalik eelregistreerimine 

maaülikooli avatud ülikooli tel 731 3175; 731 3275; 731 3174 või täites registreerumisvormi maaülikooli kodulehe aadressilhttp://avatudylikool.emu.ee/taiendope/registreeru-kursusele/

 

Eesti Maaülikooli avatud ülikool

Tel 731 3174,  731 3275, 731 3175

avayl@emu.ee

http://avatudylikool.emu.ee/

Kreutzwaldi 56/1                                                                                                    

51014 Tartu