Tasuta infopäev “HACCP -põhise enesekontrollisüsteemi loomine, juurutamine ja alalhoidmine”

Loading Sündmused
  • sündmus on möödas

Harjumaa

Hotell Dzingel, Männiku tee 89, Tallinn

Harjumaa

Eesti Maaülikool korraldab Eesti Maaelu arengukava 2007-2013 meetme 1.1.1 raames infopäeva

HACCP- PÕHISE ENESEKONTROLLISÜSTEEMI LOOMINE, JUURUTAMINE JA ALALHOIDMINE

Sihtrühm                     põllumajandustoodete tootmise, toidutootmise, töötlemisega tegelevad füüsilised või eraõiguslikud juriidilised isikud ja tema töötajad

Toimumisaeg ja -koht  teisipäev 03.03.2015, Hotell Dzingel, Männiku tee 89, Tallinn

Maht                            6 akadeemilist tundi auditoorset tööd

Teemad

–       enesekontrollisüsteem kui toidukäitleja kohustus

–       HACCP 7 põhimõtet ja 12 etappi

–       töörühma koostamine, toote kirjelduste, toorainelehtede ja tehnoloogilise skeemi koostamine

–       ohtude analüüs, ennetavate abinõude määramine

–       riskihindamise põhimõtted

–       KKPde, kriitiliste piiride ja korrigeerivate tegevuste määramine

–       seire kehtestamine

–       HACCP süsteemi dokumenteerimine, süsteemi tõestus, auditeerimine

Õppejõud  Katrin Laikoja, mag (tehn), Eesti Maaülikooli veterinaarmeditsiini ja loomakasvatusinstituudi lektor

Ajakava 
10.00 – 11.30 õppetöö
11.30 – 12.00 kohvipaus
12.00 – 13.30 õppetöö
13.30 – 13.45 paus 
13.45 – 15.15 õppetöö

Kursus on sihtrühmale tasuta

Kohtade arv piiratud, VAJALIK EELREGISTREERIMINE

Maaülikooli avatud ülikooli tel 731 3175, 731 3275, 731 3174 või täites registreerumisvormi maaülikooli kodulehe aadressil http://avatudylikool.emu.ee/taiendope/registreeru-kursusele/

 

Eesti Maaülikooli avatud ülikool
Tel 731 3174, 731 3275, 731 3175
avayl[A]emu.ee
http://avatudylikool.emu.ee/
Kreutzwaldi 56/1, 51014 Tartu