Toiduhügieen

Loading Sündmused
  • sündmus on möödas

Tartumaa

Eesti Maaülikool, Kreutzwaldi 56, III korrus, ruum 303, Tartu

Tartumaa

 

Maht: 6 akadeemilist tundi auditoorset tööd (üks koolituspäev)

Teemad
– Toitu käsitlevad õigusaktid
– Toiduhügieeni põhimõtted
– Mikroorganismid ja nende kasvu ja paljunemist mõjutavad tegurid
– Toiduainete kaudu levivad haigused, toidumürgistused ja -infektsioonid
– Toidu füüsikaline, keemiline ja mikrobioloogiline saastumine ja selle vältimine
– Toidu säilitamise viisid ja tingimused ning temperatuuri kontroll
– Puhastamine, desinfitseerimine
– Isiklik hügieen
– Enesekontrolli põhimõtted
– Toitu käsitleva töötaja kohustused ja vastutus

Õppejõud
Katrin Laikoja, mag (tehn), Eesti Maaülikooli veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi lektor

Õppeteenustasu 25 EUR

Ajakava
10.00 – 11.30 õppetöö
11.30 – 11.45 kohvipaus
11.45 – 13.15 õppetöö
13.15 – 13.30 paus
13.30 – 15.00 õppetöö

Vajalik eelregistreerimine tel 731 3175, 731 3275, 731 3174 või täites registreerumisvormi maaülikooli kodulehe aadressil http://avatudylikool.emu.ee/taiendope/registreeru-kursusele/

NB! Võimalus tellida koolitus asutusse kohapeale. Küsi pakkumist!

Koolitust korraldab:
Eesti Maaülikooli Avatud ülikool
Tel 731 3174, 731 3275, 731 3175
avayl@emu.ee
Kreutzwaldi 56-304;306
51014 Tartu