sündmus on möödas
Toiduhügieeni koolitus
7. märts 2014
Tartumaa
Eesti Maaülikoolis, Kreutzwaldi 56, III korrus, ruum 303
Tartumaa
Maht: 6 akadeemilist tundi auditoorset tööd (üks koolituspäev)
Teemad:
- Toitu käsitlevad õigusaktid
- Toiduhügieeni põhimõtted
- Mikroorganismid ja nende kasvu ja paljunemist mõjutavad tegurid
- Toiduainete kaudu levivad haigused, toidumürgistused ja -infektsioonid
- Toidu füüsikaline, keemiline ja mikrobioloogiline saastumine ja selle vältimine
- Toidu säilitamise viisid ja tingimused ning temperatuuri kontroll
- Puhastamine, desinfitseerimine
- Isiklik hügieen
- Enesekontrolli põhimõtted
- Toitu käsitleva töötaja kohustused ja vastutus
Õppejõud: Katrin Laikoja, mag (tehn), Eesti Maaülikooli veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi lektor
Ajakava:
10.00-11.30 õppetöö
11.30-11.45 paus
11.45-13.15 õppetöö
13.15-13.30 paus
13.30-15.00 õppetöö
Õppeteenustasu: 25 EUR
VAJALIK EELREGISTREERIMINE, maaülikooli avatud ülikooli tel 731 3275; 731 3175; 731 3174 või täites registreerumisvormi maaülikooli kodulehe aadressil www.avatudylikool.emu.ee/taiendope/tahtis/
Eesti Maaülikooli avatud ülikool
Tel 731 3174, 731 3275, 731 3175
avayl@emu.ee
www.avatudylikool.emu.ee
Kreutzwaldi 56
51014 Tartu