Loading Sündmused

« Kõik Sündmused

Tootearenduspäev

18. okt. 2017

9.30-10.00 Kogunemine ja hommikukohv

10.00- 10.15 Sissejuhatus ja tervitussõnad Sirje Potisepp, Toiduliidu juhataja

10.15 – 11.45 Katri Kerem, EBS, turunduse professor Kuidas kujunevad tarbijate harjumused ja mis nende käitumist mõjutavad? Millised on erinevad põlvkonnad tarbijatena ja mida peame toidutootjatena arvestama? Toidutrendid maailmas.

11.45- 12.00 Virgutuspaus

12.00- 13.00 Enel Kolk, AS Balbiino turundusdirektor Edukas tootearendus muutuvates tingimustes. Kuidas olla edukas jäätisetootja kui magustoit on tule all.

13.00-14.00 Lõuna

14.00- 15.00 Rain Kuldjärv, Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskuse teadur Teadlaste ja toidutootjate koostöö trendid. Aktuaalsed projektid praegu ja lähitulevikus.

15.00- 16.00  Laura Leist, koolipsühholoog, Tartu Ülikooli psühholoogia magister Kuidas keskkond mõjutab söömiskäitumist? Miks meil on nii palju ülekaalulisi? Kuidas mõjutada inimeste toiduvalikuid?

Läbiviija: EBS Juhtimiskoolituse Keskus OÜ

II tootearenduspäev toimub 07.11.2017. TEKO Majaka 2, Tallinn.

 

Osalemine koolitusel on TASUTA, aga väga oluline on registreerimine!

NB! Osaleda saavad ettevõtted, kelle põhitegevusalaks on põllumajandus, toidu tootmine või töötlemine (v.a kalatoodete tootmine)
Koolitusele on võimalik registreerida lingil: https://goo.gl/forms/uT3aJONIJjbcWaZB3

Registreerimine lõppeb 2 päeva enne üritust või kui kohad saavad täis.

 

MAK_logo