Vinnutatud/kuivatatud ja fermenteeritud toodete valmistamise koolitus

Loading Sündmused
Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskool korraldab PRIA meetme 1.1 raames koolituse Vinnutatud/kuivatatud ja fermenteeritud toodete valmistamise koolituse (viitenumber 611020790508). Koolituse pikkus 24 õppetundi. Koolitus toimub 25.septembril, 23.oktoobril ja 24.oktoobril 2020 kell 9.00 – 16.00.
Koolitus toimub  Müüri tänav 3, Olustvere, Viljnadi maakond.

 25.september 2020

 9.00  – 10.30 – Liha kui tooraine. Toidu riistsaastumine ja selle mõju toiduainetele. Kuivatatud ja fermenteeritud vorstide tehnoloogia. Liha kuivatamise tehnoloogia – koolitaja Eve Klettenberg, Olustvere TMK kutseõpetaja, lihatoodete tehnoloog

10.30 – 10.45 – Kohvipaus

10.45 – 12.15 –  Liha kui tooraine. Toidu riistsaastumine ja selle mõju toiduainetele. Kuivatatud ja fermenteeritud vorstide tehnoloogia. Liha kuivatamise tehnoloogia – koolitaja Eve Klettenberg, Olustvere TMK kutseõpetaja, lihatoodete tehnoloog

12.15 – 12.45 – Lõuna

12.45 – 14.15 – Liha kui tooraine. Toidu riistsaastumine ja selle mõju toiduainetele. Kuivatatud ja fermenteeritud vorstide tehnoloogia. Liha kuivatamise tehnoloogia – koolitaja Eve Klettenberg, Olustvere TMK kutseõpetaja, lihatoodete tehnoloog

14.15 – 14.30 – Kohvipaus

14.30 – 16.00 – Liha kui tooraine. Toidu riistsaastumine ja selle mõju toiduainetele. Kuivatatud ja fermenteeritud vorstide tehnoloogia. Liha kuivatamise tehnoloogia – koolitaja Eve Klettenberg, Olustvere TMK kutseõpetaja, lihatoodete tehnoloog

 

23.oktoober 2020

 9.00  – 10.30 –  Praktiline kuivatatud ja fermenteeritud vorstide ja teiste lihatodete valmistamine kooli õppetööstuses – koolitaja Eve Klettenberg, Olustvere TMK kutseõpetaja, lihatoodete tehnoloog

10.30 – 10.45 – Kohvipaus

10.45 – 12.15 –  Praktiline kuivatatud ja fermenteeritud vorstide ja teiste lihatodete valmistamine kooli õppetööstuses – koolitaja Eve Klettenberg, Olustvere TMK kutseõpetaja, lihatoodete tehnoloog

12.15 – 12.45 – Lõuna

12.45 – 14.15 – Praktiline kuivatatud ja fermenteeritud vorstide ja teiste lihatodete valmistamine kooli õppetööstuses – koolitaja Eve Klettenberg, Olustvere TMK kutseõpetaja, lihatoodete tehnoloog

14.15 – 14.30 – Kohvipaus

14.30 – 16.00 – Praktiline kuivatatud ja fermenteeritud vorstide ja teiste lihatodete valmistamine kooli õppetööstuses – koolitaja Eve Klettenberg, Olustvere TMK kutseõpetaja, lihatoodete tehnoloog

 

24.oktoober 2020

 9.00  – 10.30 –  Praktiline kuivatatud ja fermenteeritud vorstide ja teiste lihatodete valmistamine kooli õppetööstuses – koolitaja Eve Klettenberg, Olustvere TMK kutseõpetaja, lihatoodete tehnoloog

10.30 – 10.45 – Kohvipaus

10.45 – 12.15 –  Praktiline kuivatatud ja fermenteeritud vorstide ja teiste lihatodete valmistamine kooli õppetööstuses – koolitaja Eve Klettenberg, Olustvere TMK kutseõpetaja, lihatoodete tehnoloog

12.15 – 12.45 – Lõuna

12.45 – 14.15 – Praktiline kuivatatud ja fermenteeritud vorstide ja teiste lihatodete valmistamine kooli õppetööstuses – koolitaja Eve Klettenberg, Olustvere TMK kutseõpetaja, lihatoodete tehnoloog

14.15 – 14.30 – Kohvipaus

14.30 – 16.00 – Praktiline kuivatatud ja fermenteeritud vorstide ja teiste lihatodete valmistamine kooli õppetööstuses – koolitaja Eve Klettenberg, Olustvere TMK kutseõpetaja, lihatoodete tehnoloog

 

Õppekava

Registreerimine: https://docs.google.com/forms/d/1LrdCpGd12TlOJ5ityeV4U4xiN4lVhtNZguPlLT5RUVA/