Loading Sündmused

« Kõik Sündmused

XI Toiduainetööstuse Aastakonverents 2017

26. apr. 2017

Milline on Eesti toidu väärtus?
Riigile, ettevõtjatele, tarbijatel

  9.00 – 10.00       Registreerimine, hommikukohv
10.00 – 10.05       Sissejuhatus. Toiduliidu juhataja Sirje Potisepp
10.05 – 10.15       Pöördumine. Toiduliidu volikogu esimees Veljo Ipits

I sessioon: TOIDUAINETÖÖSTUS JA MAJANDUSKESKKOND
Moderaator Sirje Potisepp*

10.15 – 11.05          Majandusarengud maailmas lähiaastatel. Urmas Varblane Tartu Ülikooli majandusteaduskonna rahvusvahelise ettevõtluse professor, akadeemik
11.05 – 11.30          Eesti toit välisriikides – praktikuna ekspordist. Annika Kõiv Farmi Piimatööstus AS ekspordijuht ning Ruta Kallaspoolik turundusjuht 
11.30 – 11.55          Mida vajab Eesti toit – toidupoliitika tulevikusuunadTarmo Tamm maaeluminister
11.55 – 12.00          I sessiooni kokkuvõte – moderaator
12.00 – 13.00          Lõuna, fuajees toodete degusteerimised
13.00 – 13.50          “Eesti Parim Toiduaine 2017” väljakuulutamine, võitjate autasustamine. Toiduliidu parimate eksportivate ettevõtete tunnustamine
Tseremoonial osalevad president Kersti Kaljulaid ja maaeluminister Tarmo Tamm

II sessioon: TOIDUAINETÖÖSTUS JA MÕJUTEGURID
Moderaator: Asso Lankots  

14.00 – 14.30          Uuring jaekettide ja tarnijate suhetest. Aivar Voog Kantar Emori uuringujuht
14.30 – 15.00          Kauplemise head tavad. Marko Udras Eesti Kaubandus – Tööstuskoja poliitikakujundamise ja õigusosakonna juhataja
15.00 – 15.30          Tervislik paus, toodete degusteerimine
15.30 – 16.00          Suhkrutalgud – toodete reformuleerimine suhkru näitelKrista Kalbin Valio Eesti As turundus- ja tootearendusdirektor ja Marek Viilol Põltsamaa Felix AS turundusdirektor. 16.00 – 16.50          Diskussioonivoor:

                       Mida teha ülekaaluga? Moderaator: Krista Kalbin – AS Valio Eesti
Osalejad: Kristin Salupuu – toitumisnõustaja, Diana Ingerainen – Eesti Perearstide Seltsi juht, Jüri Tamm – EOK asepresident, Marek Viilol AS Põltsamaa Felix

16.50 – 17.00         Lõppsõna ja kokkuvõte – moderaator            
17.15                      Pidulik vastuvõtt banketisaalis

*korraldaja jätab endale õiguse teha vajadusel programmi muudatusi. Täpsem info ja registreerimine www.toiduliit.ee, lisainfo telefonil +3726484621

 

MAK_logo