BRC nõuetele vastava toiduohtuse juhtimissüsteemi väljaarendamine

Loading Sündmused
sündmus on möödas

Toimumise aeg: 2.mai 2018

Läbiviija: TJO koolitused, lektor: Jussi Onoper

Toimumise koht: Tallinna Teeninduskool (TEKO), Majaka 2, Tallinn

 

Osalemine koolitusel on TASUTA, aga väga oluline on registreerimine!

 

Koolitusele on võimalik registreerida lingil: https://goo.gl/forms/wDDuiH34LTKdI5TB3

 

Koolituse kava ja eesmärgid

 

BRC (British Retail Consortium) on toiduainetööstuse ettevõtetele mõeldud toiduohutuse juhtimissüsteemi sertifitseerimise skeem, mis on praeguseks rahvusvaheliselt tunnustatud ning konkureerib IFS (International Featured Standard) ja FSSC 22000 (Food Safety System Certification) standarditega.

Koolituse eesmärgiks on anda osalejatele ülevaade BRC standardi nõuetest ning tutvustada selle juurutamise võimalusi
09:30 – 10:50   Mis on BRC standardi nõuete sisu kuidas neid nõudeid tõlgendada organisatsioonile “arusaadavasse keelde”?

10:50 – 11:05   Kohvipaus

11:05 – 12:40   Kuidas standardile vastavat juhtimissüsteemi üles ehitada, millised on siinjuures peamised etapid ja möödapääsmatud ning soovitatavad tegevused

12:40 – 13:10   Lõuna

13:10 – 14:45   Millised on peamised saransused ja erinevused teiste toiduohutuse juhtimissüsteemide standarditega?

14:45 – 15:00   Kohvipaus

15:00 – 16:20   BRC standardi nõuete praktiline tutrvustamine teemade kaupa

16:20 – 16:30   Päeva kokkuvõte

Koolituse tulemusena on osalejatel esmased teadmised ja alusmaterjalid, et laustada BRC standardil põhineva juhtimissüsteemi arendamist oma ettevõttes.

MAK_logo