Infopäev “HACCP-põhise enesekontrollisüsteemi loomine, juurutamine ja alalhoidmine”

Loading Sündmused
  • sündmus on möödas

Tartumaa

Tartu, Eesti Maaülikool (Kreutzwaldi 56/1 ruum 303, Tartu)

Tartumaa

 

Eesti Maaülikool korraldab Eesti Maaelu arengukava 2007-2013 meetme 1.1.1 raames infopäeva 
HACCP- PÕHISE ENESEKONTROLLISÜSTEEMI LOOMINE, JUURUTAMINE JA ALALHOIDMINE 

Sihtrühm              põllumajandustoodete tootmise, toidutootmise, töötlemisega tegelevad füüsilised või eraõiguslikud juriidilised isikud ja tema töötajad 
Maht                      6 akadeemilist tundi auditoorset tööd

 

Toimumisaeg- ja koht      esmaspäev, 17.11.2014 Eesti Maaülikool, Kreutzwaldi 56/1 ruum 303, Tartu

 

Teemad

–       enesekontrollisüsteem kui toidukäitleja kohustus 
–       HACCP 7 põhimõtet ja 12 etappi 
–       töörühma koostamine, toote kirjelduste, toorainelehtede ja tehnoloogilise skeemi koostamine 
–       ohtude analüüs, ennetavate abinõude määramine 
–       riskihindamise põhimõtted 
–       KKPde, kriitiliste piiride ja korrigeerivate tegevuste määramine 
–       seire kehtestamine 
–       HACCP süsteemi dokumenteerimine, süsteemi tõestus, auditeerimine

 

Õppejõud      Katrin Laikoja, mag (tehn), Eesti Maaülikooli veterinaarmeditsiini ja loomakasvatusinstituudi lektor

 

Ajakava 
10.00 – 11.30 õppetöö
11.30 – 12.00 kohvipaus
12.00 – 13.30 õppetöö
13.30 – 13.45 paus
13.45 – 15.15 õppetöö


Kursus on sihtrühmale tasuta.

Kohtade arv piiratud, 

VAJALIK EELREGISTREERIMINE Maaülikooli avatud ülikooli
tel 731 3175, 731 3275, 731 3174

või täites registreerumisvormi maaülikooli kodulehe aadressil 
http://avatudylikool.emu.ee/taiendope/registreeru-kursusele/ 

Infopäeva korraldamist toetab Euroopa Liit. 
 


Eesti Maaülikooli Avatud ülikool
Tel 731 3174,  731 3275, 731 3175
avayl[A]emu.ee
http://avatudylikool.emu.ee/
Kreutzwaldi 56/1-304;306
51014 Tartu