Infopäev „Kuidas parandada lihaveiste nuuma- ja lihaomadusi“.

Loading Sündmused
sündmus on möödas

Raplamaa

Teoreetiline osa algusega 11.00 Märjamaa baaris Ruut nr 66 (Pärnu mnt. 44). Praktiline osa Märjamaa lihatööstuses.

Raplamaa

Infopäeva teemad

Miks nuumatakse veiseid ja mis on nende nuumaomadused.

Kuidas veiseid nuumata.

Mis on lihajõudlus, kuidas seda hinnatakse.

Tegurid, millest sõltuvad nuumamise tulemus ja lihajõudlus.

 

Lihakombinaatides hinnatakse loomade rümba ja liha kvaliteeti.

Farmides hinnatakse nuumloomade konditsiooni ja lihaste arengut.

 

Konsulent Aigar Suurmaa, aigar.suurmaa@mail.ee; 5330 1024.

 

Soovitav eelregistreerimine ttl@kodu.ee või 736 6955.