XXI TAIMEKAITSEPÄEV teemal “Toidu kvaliteet ja ohutus”

Loading Sündmused
  • sündmus on möödas

Tartumaa

Tartus, Kantri hotellis (Riia t. 215)

Tartumaa

 

Eesti Maaülikooli Põllumajandus- ja keskkonnainstituudi taimekaitse osakond ja Eesti Taimekaitse Selts
korraldavad
23. oktoobril 2012. a algusega kell 10.00 Tartus, Kantri hotellis (Riia t. 215)
 
XXI TAIMEKAITSEPÄEVA
 
„TOIDU KVALITEET JA OHUTUS”
 
Päevakava:
10.00–10.30 Registreerimine 
10.30–11.40 Ettekanded:
 
Avasõnad – Marika Mänd, EMÜ Põllumajandus- ja keskkonnainstituut, taimekaitse osakond
Taimekaitsevahendite jäägid toidus – Külli Rae, Põllumajandusministeerium, toidujärelevalve büroo        
Teravilja  kvaliteeti ja ohutust mõjutavad tegurid – Heino Lõiveke, EMVI taimekasvatuse osakond

11.40 Kohvipaus

12.00–13.00 Ettekanded:
 
Antibiootikumide jäägid piimas – Birgit Aasmäe, EMÜ Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituut, looma tervise ja keskkonna osakond  
Liha hügieeniline kvaliteet ja ohutus – Mati Roasto, EMÜ Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituut, toiduhügieeni osakond 
 
13.00 Lõuna
13.45 Stendiettekanded
14.00–15.30 Ettekanded:
 
Taimekaitsevahendite jäägid puuviljades ja marjades – Krista Tiirmaa ja Toivo Univer, EMÜ Põllumajandus-ja keskkonnainstituut, Polli Aiandusuuringute Keskus
Pestitsiidijääkide mõju inimese tervisele – Hele Everaus, TÜ Hematoloogia-onkoloogia kliinik
 
15.30–16.00 Arutelu, kokkuvõte 
 
Infopäev on tasuta.

Täiendav info:  katrin.jogar@emu.ee  või tel. 7313351 (Katrin Jõgar)