Koolitusprogramm: Toidutoodete eksport HoReCa sektorisse Rootsi ja Saksamaa näitel

Veebis

Koolituse eesmärk on suurendada Eesti toidusektori väike- ja keskmise suurusega ettevõtete (VKE-de) võimekust siseneda välisturgudele, keskendudes HoReCa (hotellid, restoranid, catering) sektorile. VKE-de väljakutseks on mõista HoReCa sektorit erinevates riikides, kohandada oma tootevalikut ja arendada ekspordistrateegiaid, mis vastavad sektori nõudmistele ning eelistustele. Koolituse käigus omandavad osalejad praktilisi teadmisi ning õpivad kasutama tööriistu HoReCa sektori eksporti toetavate ärimudelite ja strateegiate arendamiseks. See toetab Eesti toidusektori VKE-de ekspordivõimekuse kasvu ning aitab luua tugevamaid sidemeid rahvusvahelisel tasandil. 

100€