Loading Sündmused

« Kõik Sündmused

Infopäev “Ühistegevuse olemus”

4. märts 2020

Infopäev toimub Kuressaare Ametikooli (Saare maakond, Saaremaa vald, Kuressaare linn, Kohtu tn 22, 93812) ruumis K-303 (mis asub peahoone kolmandal korrusel).

Eesti Maaülikool korraldab programmi „Teadmussiirde pikaajaline programm ühistegevuse tegevusvaldkonnas“ raames tasuta infopäeva teemal „Ühistegevuse olemus“. Programmi raames toimub teisigi infopäevi, täienduskoolitusi, õpiringe, konverentse ning ettevõtete külastusi nii Eestis kui ka välisriikides.

04.03.2020 toimuvast infopäevast võivad osa võtta põllumajandustoodete tootmise, töötlemise või turustamise, põllumajandusmaa hooldamise, põllumajandustoodetest mittepõllumajandustoodete töötlemise, sealhulgas toidu valmistamise või töötlemise, või metsa majandamisega seotud või nimetatud tegevusega tegelev füüsilisest isikust ettevõtja ja tema töötaja, eraõigusliku juriidilise isiku osanik, aktsionär, liige, juhtorgani liige ja tema töötaja, metsa majandamisega tegelev füüsiline isik ja toidu valmistamise või töötlemisega tegelev avalik-õiguslik juriidilise isiku juhtorgani liige või töötaja.

Ootame osalema kõiki ühistegevuse huvilisi.

04.03.2020 infopäeva ajakava:
10.00–10.15 Registreerimine
10.15–11.45 Ettekanne „Ühistegevuse kogemused Põllumeeste ühistu KEVILI näitel“ (Meelis Annus, Põllumeest ühistu KEVILI juhatuse esimees)
11.45–12.15 Kohvipaus
12.15–13.45 Ettekanne „Piimatootmise tulemusmõõdikud kui töövahend piimaühistu töölaual“ (Rando Värnik, maamajanduse ökonoomika professor)
13.45–14.00 Tagasiside

Lektorid on Põllumeeste ühistu KEVILI juhatuse esimees Meelis Annus ja Eesti Maaülikooli maamajanduse ökonoomika professor Rando Värnik. Meelis Annuse ettekannet saab lugeda siit ja Rando Värniku oma sellelt lingilt.

Eelregistreerimine toimub kuni 28.02.2020 ja osalejate arv on piiratud. Lisainfo saamiseks ja registreerimiseks palume saata meili programmi assistendi kohusetäitjale: taavi.kiisk[ät]emu.ee. Eelregistreerimiseks palume osalejatel saata järgneva informatsiooni: osaleja ees- ja perekonnanimi, isikukood, ettevõtte äriregistrikood ja ärinimi ning osaleja telefoninumber.

NB! Eelregistreerimine on tingimata vajalik!

Registreerimisel esitatud isikuandmed edastatakse Põllumajanduse Registrite ja Informatsiooni Ametile, kuna ühistegevuse teadmussiirde pikaajalise programmi tegevusi toetatakse Euroopa Maaelu Arengu Põllumajandusfondist.

Lisainformatsiooni ja küsimusi saab küsida e-postilt taavi.kiisk[ät]emu.ee või telefonilt +372 5192 9840 (programmi assistendi kohusetäitja Taavi Kiisk).

https://www.facebook.com/yhistegevus/
https://www.instagram.com/yhistegevus/
https://pikk.ee/

Infopäeva korraldamist toetab Euroopa Maaelu Arengu Põllumajandusfond.

Koostöös teeme paremini!

MAK_logo