Toiduhäkaton “Hack the Future of Food 2025”
7. november 14:00 - 8. november 17:00
TasutaToiduhäkaton “Hack the Future of Food 2025” toob kokku tudengid, idufirmad, teadlased ja toiduentusiastid eesmärgiga välja töötada uusi lahendusi toidu- ja põllumajandussektoris.
📅 7.–8. november 2025
📍 Tartu Loodusmaja, Lille 10, Tartu
👉 Registreeru: https://forms.gle/ZWsmqP3owenrcf9S
🚀 Mis toimub?
Kahe päeva jooksul töötavad meeskonnad disainmõtlemise meetodite abil välja uusi lahendusi reaalsetele toidusektori probleemidele.
Sündmus on inglise keeles.
Osalejaid ootavad:
🎁 Põnevad väljakutsed A. Le Coq-i, METK-i, TFTAK-i poolt. Tulla võib ka oma väljakutset lahendama!
🧠 Kogemus reaalseid probleeme lahendades
🎨 Disainmõtlemise ja pitchingu koolitus
🎤 Inspireeriv esineja: Robin Saluoks (eAgronom)
🌐 Võrgustumine sarnaste huvidega inimestega
🍽 Toitlustus vastavalt ajakavale.
🏆 Auhinnad:
-
- 1 000 € rahaline auhinnafond EIT Foodi poolt
- 500 € väärtuses konsultatsioon TFTAKilt
- Eksklusiivne ekskursioon METKi laboritesse
- 5 kasti erinevaid jooke A. Le Coq-ilt
💡 Too kaasa oma idee või vali A. Le Coq-i, METK-i või TFTAK-i poolt pakutud väljakutse — alates toidujäätmete vähendamisest ja taimhaiguste tuvastamisest kuni tehisintellektil põhineva nõudluse prognoosimise ja tootmisjääkide väärindamiseni.
See iga-aastane häkaton toimub koostöös EIT Foodi, A. Le Coq-i METK-i, TFTAK-i, ja Tartu Biotehnoloogia Pargiga.
🚀Kõik väljakutsed ja ajakava on kirjas kodulehel:
👉 https://biopark.ee/et/events/hack-the-future-of-food-2025/
Rohkem infot: Keiu Käära
+372 522 1392;
keiu@biopark.ee