EPKK lihafoorum 2018

Loading Sündmused
sündmus on möödas

EPKK Lihafoorum

Moderaator: Marko Kass

 

PÄEVAKAVA 

 

09:30 – 10:00     Registreerumine ja tervituskohv

10:00 – 10:10     Foorumi avamine – Anu Hellenurme, EPKK nõukogu liige, lihatoimkonna juhataja

I Sessioon          Lihasektori konkurentsivõime

10:10 – 10:30     Lihasektori tarneahela üldine toimimine – Kristel Maidre, Maaeluministeerium

10:30 – 11:00     Läänemere riikide lihasektori konkurentsivõime – Csaba Jantsik, LUKE (Soome loodusressursside jätkusuutliku majandamise ja biomajanduse arendamise keskus)

11:00 – 11:15     Sektori arengukava tutvustus – Ants-Hannes Viira, Eesti Maaülikool

11:15 – 11:45     Lihagiid – Rootsi ja Soome kogemus – Stella Höynälänmaa, Soome WWF (Maailma Looduse Fond) ja Anna Richert Rootsi WWF (videoesitlus, vahendab Silja Kana, Eestimaa Looduse Fond)

11:45 – 12:00     Küsimused/vastused/arutelu

12:00 – 13:00     LÕUNA

II Sessioon         Mikroobide antibiootikumiresistentsus – uue ajastu katk 

13:00 – 13:20     Mikroobide antibiootikumiresistentsuse olemus ja poliitikameetmete raamistik – Martin Minjajev, Maaeluministeerium

13:20 – 13:40     Antibiootikumid, inimene ja loom – Tanel Tenson, Tartu Ülikool

13:40 – 14:00     Antibiootikumide kasutamine loomakasvatuses (Eesti näite varal) – Birgit Aasmäe, Eesti Maaülikool

14:00 – 14:20     Küsimused/vastused/arutelu

14:20 – 14:45     KOHVIPAUS

III Sessioon        Ulukiliha

14:45 – 15:10    Eesti ulukitest jahimehe pilgu läbi ja kiskjad meie metsades – Tõnis Korts, Eesti Jahimeeste Selts

15:10 – 15:30     Lihatöötlemine ja turustamine – mida pakub ülikool lihakäitlejale – Kristi Kerner, Eesti Maaülikool

15:30 – 16:00     Küsimused/vastused/arutelu

Foorumi kokkuvõte ja lõpetamine

*Foorumi kava on kinnitamisel 

loomakasvatuse pikaajalise programmi (PIP) tegevusvaldkonna

programmi nõukogus

 

Oodatud on kõik lihasektori esindajad: põllumehed, loomakasvatajad, tööstuste esindajad ja teised sektoriga seotud ettevõtjad ning huvilised.

Foorumil osalemine on tasuta.

NB! Lihafoorumil osalemiseks on vajalik eelnev registreerimine, mida palume teha esimesel võimalusel või kuni 30. oktoobrini SIIN.

Registreerimisvormid on avatud ka meie kodulehel www.epkk.ee  ja www.pikk.ee (vt sündmuste kalender).

Ootame rohket osavõttu!

INFOKS neile, kes osalevad ka järgmisel päeval toimuval Sealihakonverentsil ja soovivad broneerida ööbimist:

Broneerimine ainult läbi müügiosakonna, kasutades parooli Lihafoorum

Tööpäevadel E-R vahemikus kell 09:00 – 17:00
telefon +372 326 0005, +375 326 0014
e-mail: info@aqvahotels.ee

 

NB! Soovijatel on võimalik osa võtta Rakveres Berliini Trahteris korraldatavast õhtusöögist – osalemine inimese kohta 35 eurot.

Lisainfo: EPKK juhatuse liige Tiina Saron, tiina.saron@epkk.ee, tel 51 31 535

MAK_logo