Head tootmis- ja hügieenitavad ning söödahügieen

Loading Sündmused
sündmus on möödas

Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda korraldab Maaeluministeeriumi tellimusel 2 tasuta infopäeva teemal

                        HEAD TOOTMIS- JA HÜGIEENITAVAD NING SÖÖDAHÜGIEEN

Infopäevad toimuvad

27. novembril RAKVERES, hotelli Weisenbergh konverentsikeskuse väikeses saalis (Tallinna 25, Rakvere)

03. detsembril PÄRNUS, Nooruse Maja väikeses saalis (Roheline 1B, Pärnu)

PÄEVAKAVA:

 

10:30 – 11:00 Kogunemine, pakume tervituskohvi

11:00 – 11:45 Söötmise korraldus farmis – Sven Tammoja, Woltevis OÜ;

11:45 – 12:30 Farmi söödaeelarve koostamine – Sven Tammoja (Rakveres) // Pilleriin Puskar, Alltech Eesti OÜ (Pärnus);

12:30 – 13:00 KOHVIPAUS

13:00 – 13:45 Söötade analüüs, selle võimalused ja praktiline olulisus – Andres Olt, EMÜ Veterinaarmeditsiini instituut

13:45 – 14:30 Inimtoiduks mittesobiv toidukasutamine söödaks – Eda Ernes, Maaeluministeerium

 

Infopäev on sihtrühmale TASUTA.

 

NB! Registreerige osalemissoov varakult SIIN  või  www.pikk.ee (vt sündmuste kalender) või EPKK kodulehel www.epkk.ee

Eelregistreerimine on oluline vajalike dokumentide vormistamiseks ning toitlustuse tellimiseks ning lõpeb vastavalt 23. või 28. novembril!

MAK_logo