Loading Sündmused

« Kõik Sündmused

Infopäev – Nõuded toidu käitlemisel. Tootearendus. Toidu kvaliteet.

9. mai 2016

Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda korraldab tasuta infopäeva põllumajandustoodete ja toidutootjatele:   

Nõuded toidu käitlemisel. Tootearendus. Toidu kvaliteet.

Infopäevade toimumisajad ja kohad:
09. mail 2016 kell 10 Tallinnas (Eesti Põllumajandus-Kaubanduskojas,  J. Vilmsi 53g Tallinn)
13. mail 2016 kell 11 Tartus (Tartu Põllumeeste Keskliidus, Jalaka 48 Tartu)
Infopäeva planeeritud kestus on 5 tundi ja 15 minutit.

Infopäeval käsitletavad teemad:
•         Toidutööstuse arengud ja toidutrendid maailmas ja Eestis. Tootearendus.
Lektor professor Raivo Vokk
•         Lisaained meie toidus.

Lektor Tallinna Tehnikaülikooli Toiduainete Instituudi assistent Erge Tedersoo
•         Kuidas tagada toote märgistuse vastavus toidualase teabe määruse 1169/2011 nõuetele?
Lektor Veterinaar- ja Toiduameti jaekaubanduse, mahepõllumajanduse ja  mitteloomse toidu büroo peaspetsialist Tiiu Rand
•         Praktilised harjutused: toitumisalase teabe arvutamine ja esitamine.
Lektor Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja toiduvaldkonna juht Evi Randpere

Infopäevade sihtgrupp on põllumajandustoodete tootmise ja töötlemisega ning põllumajandustoodetest mittepõllumajandustoodete töötlemisega tegelevad isikud, neile on infopäevad tasuta. Teistele on  ühe infopäeva osalustasu  47 EUR/in.

Osalemiseks on vajalik eelregistreerimine hiljemalt 3 päeva enne iga infopäeva toimumist SIIN.

Lisainfo ja küsimuste korral võtke palun ühendust:
Evi Randpere,
EPKK toiduvaldkonna juht,
tel: 509 7819,
e-post: evi@epkk.ee

Infopäeva korraldamist toetab Euroopa Liit.

MAK_logo