14. september 08:00 - 15. september 19:30 Õppereis: “Innovatsioon, tootearendus ja teaduskoostöö toidutööstuses” Lõuna Eesti
16. september EPKK infopäev „Kvaliteetse liha tootmine alates lihaveiste söötmisest ja aretusest“ Veebis
16. september 10:00 - 15:15 Allergeeniohje toidukäitlemisettevõtte enesekontrolliplaanis (veebipõhine kursus) Veebis
30. september 09:00 - 12:15 Infopäev veebis: Toiduohutuskultuuri kujundamine ja hindamine toidukäitlemisettevõttes Veebis
14. oktoober 09:00 - 12:15 Listeria monocytogenes ja Salmonella spp. toidupatogeenina (veebipõhine kursus) Veebis
4. november 10:00 - 15:15 Enesekontrollisüsteemi loomine ja auditeerimine (veebipõhine kursus) Veebis
2. detsember 10:00 - 15:15 Toiduhügieen ja enesekontroll eraelamus toidu valmistamisel (veebipõhine kursus) Veebis