Koolitus “Fermenteeritud piimatoodete valmistamine”

Loading Sündmused
sündmus on möödas

Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskool korraldab Teadmussiirde meetme 1.1 raames koolituse “Fermenteeritud piimatoodete valmistamine”  (viitenumber 611016840160) 32 õppetundi. Koolitus toimub:

7. augustil  kell 9.00 – 16.00,
8.augustil kell 9.00 – 16.00,
15.augustil kell 9.00 – 15.45 ning
16.augustil  kell 9.00 -15.45.

Koolitus toimub aadressil Müüri 3, Olustvere, Viljandimaa.

7.august
9.00 – 10.30  –   Fermenteeritud piimatoodete valmistamine (Juuretised, fermenteeritud piimatoodete valmistamise meetodid, piima kalgendamise meetodid, toodete praktiline valmistamine) – koolitaja Vilma Tatar
10.45 – Kohvipaus
10.45– 12.15 –  Fermenteeritud piimatoodete valmistamine (Juuretised, fermenteeritud piimatoodete valmistamise meetodid, piima kalgendamise meetodid, toodete praktiline valmistamine) – koolitaja Vilma Tatar
12.45 – Lõuna
12.45 – 14.15 – Fermenteeritud piimatoodete valmistamine (Juuretised, fermenteeritud piimatoodete valmistamise meetodid, piima kalgendamise meetodid, toodete praktiline valmistamine) – koolitaja Vilma Tatar
14.15 – 14.30 – Kohvipaus
14.30 – 16.00 – Fermenteeritud piimatoodete valmistamine (Juuretised, fermenteeritud piimatoodete valmistamise meetodid, piima kalgendamise meetodid, toodete praktiline valmistamine) – koolitaja Vilma Tatar


8.august
9.00 – 10.30  –   Fermenteeritud piimatoodete valmistamine (Juuretised, fermenteeritud piimatoodete valmistamise meetodid, piima kalgendamise meetodid, toodete praktiline valmistamine) – koolitaja Vilma Tatar
10. 45 – Kohvipaus
10.45 – 12.15 –  Fermenteeritud piimatoodete valmistamine (Juuretised, fermenteeritud piimatoodete valmistamise meetodid, piima kalgendamise meetodid, toodete praktiline valmistamine) – koolitaja Vilma Tatar
12.45 – Lõuna
12.45 – 16.00 – Fermenteeritud piimatoodete valmistamine (Juuretised, fermenteeritud piimatoodete valmistamise meetodid, piima kalgendamise meetodid, toodete praktiline valmistamine) – koolitaja Vilma Tatar


Koolituse Fermenteeritud piimatoodete valmistamine ajakava

 

Kontakt: koolitus@olustvere.edu.ee

MAK_logo