Koolitus “Toiduhügieen”

Loading Sündmused
sündmus on möödas

Tartumaa

Eesti Maaülikool, Kreutzwaldi 56/1, ruum 303

Tartumaa

TOIDUHÜGIEEN

 

Toimumisaeg ja -koht:

27.11.2015 (R), Tartus Eesti Maaülikoolis, Kreutzwaldi 56, III korrus, ruum 303, kell 10-15  
  
Maht:        6 akadeemilist tundi auditoorset tööd (üks koolituspäev)

Teemad

– Toitu käsitlevad õigusaktid
– Toiduhügieeni põhimõtted
– Mikroorganismid ja nende kasvu ja paljunemist mõjutavad tegurid
– Toiduainete kaudu levivad haigused, toidumürgistused ja -infektsioonid
– Toidu füüsikaline, keemiline ja mikrobioloogiline saastumine ja selle vältimine
– Toidu säilitamise viisid ja tingimused ning temperatuuri kontroll
– Puhastamine, desinfitseerimine
– Isiklik hügieen
– Enesekontrolli põhimõtted
– Toitu käsitleva töötaja kohustused ja vastutus

Õppejõud

Katrin Laikoja, mag (tehn), Eesti Maaülikooli veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi lektor

Õppeteenustasu 25 EUR

Ajakava
10.00 – 11.30 õppetöö
11.30 – 11.45 kohvipaus
11.45 – 13.15 õppetöö
13.15 – 13.30 paus
13.30 – 15.00 õppetöö

Vajalik eelregistreerimine tel 731 3175, 731 3275, 731 3174 või täites registreerumisvormi maaülikooli kodulehe aadressilhttp://avatudylikool.emu.ee/taiendope/registreeru-kursusele/