Infopäev “Enesekontrolli- ja toiduohutussüsteemid suurtootjatele”
31. aug. 2012
Harjumaa
Tallinn, hotell Dzingel (aadress: Männiku tee 89, Tallinn)
Harjumaa
Eesti Maaülikool korraldab Eesti Maaelu Arengukava 2007-2013 meetme 1.1. raames infopäeva
ENESEKONTROLLI- JA TOIDUOHUTUSSÜSTEEMID SUURTOOTJATELE
Sihtrühm: põllumajandustoodete tootmise, toidutootmise või -töötlemisega tegelevad
füüsilised või eraõiguslikud juriidilised isikud ja tema töötajad
Maht: 7 akadeemilist tundi auditoorset tööd
Toimumisaeg- ja koht:
31.08.2012 (reede), hotell Dzingel, aadress: Männiku tee 89, Tallinn
Teemad:
– EL hügieenipakett
– Enesekontrollisüsteem kui toidukäitleja kohustus
– HACCP 7 põhimõtet ja 12 etappi
– Töörühma, toodete kirjelduste ja toorainelehtede koostamine
– Ohtude analüüs, ennetavate abinõude määramine
– Riskihindamise põhimõtted
– KKPde, kriitiliste piiride ja korrigeerivate tegevuste määramine
– Seire kehtestamine
– HACCP süsteemi dokumenteerimine, süsteemi tõestus, auditeerimine
Õppejõud:
Katrin Laikoja, mag (tehn), Eesti Maaülikooli Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi lektor,
Mati Roasto, DVM, PhD, Eesti Maaülikooli Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi Toiduhügieeni osakonna juhataja
Ajakava:
10.00 – 11.30 õppetöö
11.30 – 11.40 paus
11.40 – 13.10 õppetöö
13.10 – 13.40 kohvipaus
13.40 – 15.10 õppetöö
15.10 – 15.15 paus
15.15 – 16.00 õppetöö
Kursus on sihtrühmale tasuta.
Kohtade arv on piiratud, VAJALIK EELREGISTREERIMINE
maaülikooli avatud ülikooli tel 731 3175; 731 3275; 731 3174 või täites registreerumisvormi maaülikooli kodulehe aadressil http://avatudylikool.emu.ee/taiendope/tahtis/
Infopäeva korraldamist toetab Euroopa Liit.