Loading Sündmused

« Kõik Sündmused

Koolitus“ Toorpiima kvaliteedi mõju piimatoodete valmistamisele“

18. jaan. 2018

Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskool korraldab meetme 1.1 raames täienduskoolituse "Toorpiima kvaliteedi mõju piimatoodete valmistamisele" 24 õppetundi. Koolitus toimub 12.jaanuaril, 18 ja 19.jaanuaril.

18. jaanuar

Ajakava:

9.00 – 10.30  Piima (toorpiima ja töödeldud piima) kvaliteedi ja omaduste hindamine. Laboratoorsed analüüsid – koolitaja Vilma Tatar

10.30 – 10.45 Kohvipaus

10.45 – 12.15 Piima (toorpiima ja töödeldud piima) kvaliteedi ja omaduste hindamine. Laboratoorsed analüüsid – koolitaja Vilma Tatar

12.15 – 12.45 Lõuna

12.45 – 15.45 Piima (toorpiima ja töödeldud piima) kvaliteedi ja omaduste hindamine. Laboratoorsed analüüsid – koolitaja Vilma Tatar

 

19.jaanuar

9.00 – 10.30  Piima kvaliteedi ja protsessiparameetrite hindamine läbi piimatoodete praktilise valmistamise (praktiline töö kooli õppetööstuses) – koolitaja Vilma Tatar

10.30 – 10. 45 Kohvipaus

10.45 – 12.15 Piima kvaliteedi ja protsessiparameetrite hindamine läbi piimatoodete praktilise valmistamise (praktiline töö kooli õppetööstuses) – koolitaja Vilma Tatar

12.15 – 12.45 Lõuna

12.45 – 15.45 Piima kvaliteedi ja protsessiparameetrite hindamine läbi piimatoodete praktilise valmistamise (praktiline töö kooli õppetööstuses)  – koolitaja Vilma Tatar

 

Info ja registreerimine:

Info tel. 5059304 ja  registreerimine http://www.olustvere.edu.ee/wordpress/?page_id=295

MAK_logo