Loading Sündmused

« Kõik Sündmused

Lõuna-Eesti Toidukonverents 2017

8. sept. 2017

Esmakordselt toimub sel aastal Eesti toidu kuu puhul Lõuna-Eesti Toidukonverents, mis on mõeldud väikstele ja suurematele toidutootjatele, -pakkujatele, kes soovivad laiendada oma silmaringi kuulates huvitavaid ettekandeid oma ala asjatundjatelt, kohtuda ja ideid vahetada teiste Lõuna-Eesti tegijatega.
Konverentsi seekordne alampealkiri on HEA SISU PAREMASSE VORMI!

Toimumisaeg: 08. September 2017, kl.9.45-16.30
Toimumiskoht: Apollo kino, Tartu Lõunakeskus
Konverentsil osalemise tasu 16 EUR, mille eest kaetakse osaliselt konverentsi korraldusega soetud kulusid.

Päevakava:
09.30 Kogunemine, hommikukohv
10-12.00 I osa
•Avasõnad
•Toode kui BRÄND ja kuidas seda luua – Leslie Laasner, muusik, Utopia OÜ loovjuht ja asutaja (www.utopia.ee)  
•Neuroturundus – Andres Kuusik, TÜ Majandusteaduskond, turunduse õppetooli juht, TÜ Tarbijauuringute keskuse juhataja
12.00-13.00 LÕUNA
13.00- 14.30 II OSA:
•Edulood ja ämbrid
– Nopri re-bränding (miks re-brändivad) Karl Niilo, Nopri talumeierei müügi- ja turundusjuht  www.nopri.ee  
– Andre Farm juustud (nii edulugu kui ka ämber) Erika Pääbus, Andre juustufarmi juhataja, perenaine  andrefarm.ee
•Nutikad pakendid toiduainetööstuses ja Tactical Foodback'i kaasus. Peeter Laurson, Eesti Maaülikool, Polli aiandusuuringute keskus ja Tiit Rosenberg, Tactical Solution OÜ juht- omanik (http://tacticalfoodpack.com /)
14.30-15.00 Kohvipaus
15.00 – 16.30 III osa
•Koduleht – kellele ja miks. Kuidas vallutada maailm ilma suurte kulutusteta. Priit Pedastsaar, loov- ja prototüüpimisagentuuri Elixir juht ja ideoloog    www.elixir.ee , aianduse doktor, start-up ettevõtte Click & Grow virtuaalaednik/ arendusjuht   www.clickandgrow.com
•Kokkuvõte, lõppsõna 

 

Registreerimine kuni 4. septembrini siin (https://goo.gl/forms/Td6Pcdr77gX8VgTp2 ).

Info üleval ka veebis http://www.tartu.ee/arinouandla/louna-eesti-toidukonverents-koikidele-vaikestele-ja-suurematele-toidutootjatele-pakkujatele