Loading Sündmused
sündmus on möödas

Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda korraldab koostöös Talumeiereide Liiduga

välislektoriga infopäeva „Piima töötlemine väikemeiereides“

Aeg: 30. septembril kell 10 – 13.30

Koht: Veebikeskkond ZOOM

 

PÄEVAKAVA

10.00 – 10.10  Sissejuhatus

10.10 – 10.40  Itaalia toidukultuuri tutvustus – Katrin Veiksaar, toiduajakirjanik ja -blogija

10.40 – 11.15  Juustutootmine Itaalia väikemeiereides – Paola Gula, Itaalia väikejuustutootjate ühistu La Poiana liige ja ajakirjanik

11.15 – 11.50  Väikemeierei ja ühistuline tegevus – Enrico Rosso, Itaalia väikejuustutootja Caseificio Rosso juht

11.50 – 12.10  Slow Foodi liikumine – Victoria Smelkova Slow Foodi regionaalne koordinaator

12.10 – 12.25  Sirutuspaus

12.25 – 13.15  Slow Cheese – Ludovico Roccatello, Slow Foodi bioloogilise mitmekesisust käsitlevate projektide projektijuht

13.15 – 13.30  Päeva kokkuvõte

 

NB! Registreerige osalemissoov kuni 28. septembri õhtuni SIIN.

Infopäev on järeltõlkega ja osalejatele TASUTA.

Konverents toimub Maaeluministeeriumi tellimusel MAK 2014-2020 meetme „Teadmussiirde pikaajaline programm loomakasvatuse tegevusvaldkonna II raames; Rahastamisallikas: riigieelarve, Euroopa Maaelu Põllumajandusfond (EAFRD).

Lisainformatsioon: EPKK projektijuht Maire Vimb – 50 86 664 või maire@epkk.ee

MAK_logo