Loading Sündmused
Sündmus event on möödas

Toimumiskuupäev 12. mai 2022
Osalemine reaalajas.
Maht 3 AT (akadeemilist tundi)
Sisu: Silo tootmise etapid ja nende olulisus; Mis mõjutab silo fermentatsiooni? Arutelu aktuaalsetel siloga seotud teemadel.

Koolitaja: Andres Olt
Ajakava
9.45 – 10.00 veebiruumi sisse logimine ja sissejuhatus
10.00 – 11.15 õppetöö
11.15 – 11.30 paus
11.30 – 12.30 õppetöö

Infopäeva ettekanne saab kättesaadavaks sellelt kodulehelt.

Osalemissoovi korral on vajalik eelregistreerimine, seda saab teha SIIT.

Tegevus toimub teadmussiirde pikaajalise programmi raames põllumajanduse, toidu ja maamajanduse tegevusvaldkonnas ning on osalejatele tasuta.

Infopäeva korraldab:
Eesti Maaülikooli avatud ülikool​
Kreutzwaldi 56/1 (III korrus, ruumid 303-306),
51006 Tartu
tel 731 3174, 731 3175, 731 3275, 5344 1844
e-post: avayl@emu.ee
https://avatudylikool.emu.ee/

MAK_logo