Loading Sündmused

« Kõik Sündmused

Toidu kvaliteedi hindamine: tootearendus, toote kirjeldamine ja sensoorne analüüs tootegruppide kaupa II osa

12. juuli 2021 11:00 - 15:00

Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda korraldab kaks infopäeva teemal „Toidu kvaliteedi hindamine: tootearendus, toote kirjeldamine ja sensoorne analüüs tootegruppide kaupa II osa“

 

Toimumise aeg:               12.07.2021 kell 11

Toimumise koht:             Tallinna Tehnikaülikooli Loodusteaduste maja Akadeemia tee 15 Tallinn

Teema:                              Toidu kvaliteedi hindamine ja sensoorne analüüs

Infopäeva kestvus:          4 akadeemilist tundi

 

Lektorid: TTÜ vanemlektor Kristel Vene, PhD ja emeriitprofessor Raivo Vokk

 

Infopäev koosneb teoreetilisest ja praktilisest osast.

Teoreetilise osa teema: Toidu lõhna ja maitse taju ning sõltuvus teistest meeltest.

Praktiline osa käsitleb infopäeva teoreetilises osas käsitletud toodete kvaliteediomaduste praktilist määramist ja hindamist.

Saadav abi on riigiabi või vähese tähtsusega abi.

 

Lisainfo saamiseks palume saata e-mail Evi Randpere evi@epkk.ee.

MAK_logo