Loading Sündmused
Sündmus event on möödas

Koolitus “ Veiseliha käitlemine“

 4.veebruar 2022

10.00  – 11.30 Nõuded veiseliha käitlemisele. Veiserümba algtöötlemine.  Koolitaja – Eve Klettenberg

Kohvipaus

11.45 – 13.15 –  Veiseliha kui tooraine –  liha kvaliteet, konditustamine, säilitamine, laagerdamine. Kulinaarne lihalõikus. Koolitaja – Eve Klettenberg

Lõuna

13.45 – 15.15 – Veiseliha kui tooraine –  liha kvaliteet, konditustamine, säilitamine, laagerdamine. Kulinaarne lihalõikus. Koolitaja – Eve Klettenberg

Kohvipaus

15.30 – 17.00 – Veiseliha kui tooraine –  liha kvaliteet, konditustamine, säilitamine, laagerdamine. Kulinaarne lihalõikus. Koolitaja – Eve Klettenberg

 

11.veebruar 2022

9.00  – 10.30 Veise lihast toodete  valmistamine –  lihavalmistised, käsitöövorstid, suitsutooted, grillimine, hautamine, kaua küpsetatud liha. Koolitaja – Eve Klettenberg

Kohvipaus

10.45 – 12.15 –  Veise lihast toodete  valmistamine –  lihavalmistised, käsitöövorstid, suitsutooted, grillimine, hautamine, kaua küpsetatud liha. Koolitaja – Eve Klettenberg

Lõuna

12.45 – 14.15 – Veise lihast toodete  valmistamine –  lihavalmistised, käsitöövorstid, suitsutooted, grillimine, hautamine, kaua küpsetatud liha. Koolitaja – Kaiti Pirs

14.15 – 14.30 Kohvipaus

14.30 – 16.00 – Veise lihast toodete  valmistamine –  lihavalmistised, käsitöövorstid, suitsutooted, grillimine, hautamine, kaua küpsetatud liha. Koolitaja – Kaiti Pirs

 

Aadress                      Müüri t. 4  Olustvere alevik Põhja-Sakala vald, 70401 Viljandimaa

 

Telefon                     4374290

e-post                         kool@olustvere.edu.ee