Week of Sündmused
Nõustajate õppereis Hollandisse
Nõustajate õppereis Hollandisse
Maaelu Teadmuskeskus korraldab nõustajate õppereisi Hollandisse 7.-10. detsember 2025
Taimekaitsevahendite professionaalse kasutaja täienduskoolitus (12 t)
Taimekaitsevahendite professionaalse kasutaja täienduskoolitus (12 t)
Taimekaitsevahendite professionaalse kasutaja täienduskoolitus (12 t) Koolitus toimub 8. detsembril [...]
Mahepõllumajanduse aastakonverents 2025
Mahepõllumajanduse aastakonverents 2025
Mahepõllumajanduse aastakonverents 2025 toimub 9. detsembril 2025 Maaülikooli peahoones.
Taimekaitse täienduskoolitus professionaalsele taimekaitsevahendi kasutajale
Taimekaitse täienduskoolitus professionaalsele taimekaitsevahendi kasutajale
Koht: Räpina Aianduskool, Aianduse 6, Räpina ja VEEBIS, MS Teams keskkonnas [...]
Koolitusprogramm toidusektorile: Digitaalne müük ja rahvusvaheline e-kaubandus
Koolitusprogramm toidusektorile: Digitaalne müük ja rahvusvaheline e-kaubandus
Toidusektori ettevõtted on oodatud osalema veebis toimuval täiendkoolituse programmis „Digitaalne müük ja rahvusvaheline e-kaubandus“, mis koosneb 12 koolituspäevast, millest igaüks 4 akadeemilist tundi.
Koolitussarja eesmärk on toetada ettevõtteid nende rahvusvahelises kasvus, pakkudes vajalikke praktilisi teadmisi ja oskusi digitaalsete müügikanalite tõhusaks kasutamiseks.
Agroturismi seminar
Agroturismi seminar
Maaelu Teadmuskeskuse maaeluvõrgustiku teenistuse ja Eestimaa Talupidajate Liidu koostöös toimub [...]
Lepingutingimuste ja nutika hanke seminar Viljandis
Lepingutingimuste ja nutika hanke seminar Viljandis
Viljandi Talupidajate Liit Kutsub osalema seminaril: 11.12.2025
Infopäev: Lihaveiste jõudluskontroll ja aretus
Infopäev: Lihaveiste jõudluskontroll ja aretus
Eesti Lihaveisekasvatajate Selts koos Eesti Tõuloomakasvatajate Ühistuga korraldab 11. detsembril 2025 algusega kell 10:30 infopäeva "Lihaveiste jõudluskontroll ja aretus"
Pakendikonverents 2025 “Jätkusuutlik pakendamine“
Pakendikonverents 2025 “Jätkusuutlik pakendamine“
Pakendikonverents keskendub jätkusuutlikule pakendamisele toidu- ja joogitööstuses. Konverents toob kokku toidutootjad, pakenditootjad ja kaubanduse esindajad, pakkudes ajakohast teavet pakendite seadusandlusest, innovatsioonist ja trendidest.
Koolitus “Toidu sensoorne analüüs”
Koolitus “Toidu sensoorne analüüs”
Lektor Kristi Kerner´i poolt läbiviidava koolituse eesmärgiks on anda ülevaate toidu sensoorsetest [...]