Infopäev “Keemilised riskid toidus”

Loading Sündmused
  • sündmus on möödas

Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda korraldab infopäeva “Keemilised riskid toidus”. 

Käsitletakse järgmisi teemasid: Lisaained toidus, keemilised riskid seoses toiduga kokkupuutuvate materjalidega, toidukäitlemise protsessis tekkivad saasteained (PAH-id ja akrüülamiid).

 

Päevakava:

9.30-10.00 Kogunemine, registreerimine, hommikukohv

10.00-10.50 Toidu käitlemisel tekkivad saasteained PAH, akrüülamiid – Mari Reinik

10.50 – 11.00  Küsimused/vastused/arutelu

11.00 – 11.30 Nõuded akrüülamiidi vähendamiseks (Euroopa Komisjoni määrus 2017/2158) – Maia Radin

11.30-11.45 – küsimused/vastused/arutelu

11.45-12.30 lõuna, kohvipaus

12.30-13.15 Lisaained toidus kui keemilise riski allikas – Annika Leis

13.15-14.15 Toiduga kokkupuutuvad materjalid – Külli Suurvarik

Kokkuvõte

 

Infopäev toimub MAK 2014-2020 meetme „Teadmussiirde pikaajaline programm toiduohutuse tegevusvaldkonnas“ raames, läbiviimist toetab Euroopa Liit.

Infopäevast võivad osa võtta kõik valdkonnas tegutsevad või sellest huvitatud isikud.  Tegemist on vähese tähtsusega abiga, abisumma on 70 eurot ühe osaleva inimese kohta. Osalemine on tasuta, kui ettevõtte vähese tähtsusega abi määr ei ole ületatud.

Registreerumine https://toiduteave.ee/infopaev-16-04-2018-tallinnas-keemilised-riskid-toidus/

Lisainfo: tiina.saron@epkk.ee, 6009349

 

MAK_logo