Koolitus “Toidupakendite märgistamine”

Loading Sündmused
  • sündmus on möödas

Tartumaa

Eesti Maaülikool, Kreutzwaldi 56/1, ruum 303

Tartumaa

TOIDUPAKENDITE MÄRGISTAMINE

Õppe maht:    6 akadeemilist tundi auditoorset tööd

Toimumiskoht:          Eesti Maaülikooli avatud ülikooli õppeklass 305, Kreutzwaldi 56 Tartu

Toimumisaeg:            reede, 23. oktoober

 

Õppe sisu:

Toidualast teavet käsitlevad õigusnormid
Toidualast teavet käsitlevad üldpõhimõtted, -nõuded ja toidukäitlejate vastutus
Kohustuslik toidualane teave:
– kohustuslike andmete loetelu, teatavate kohustuslike andmete esitamata jätmine
– kaalud ja mõõdud
– teabe kättesaadavus ja paigutus
– kaugmüük
– keelenõuded
– toidu nimetus
– koostisosade loetelu, toidu komponentide välja jätmine koostisosade loetelust
– allergiat või talumatust põhjustavate ainete või toodete märgistamine, etanoolisisaldus
– koostisosade koguse märkimine, netokogus
– minimaalse säilimisaja tähtpäev, tarvitamise tähtpäev ning külmutamise tähtpäev
– säilitamis- või kasutustingimused, tarvitamisjuhis
– päritoluriik või lähtekoht
Vabatahtlik toidualane teave

Õppejõud:      Tiiu Rand, Veterinaar- ja Toiduamet

Ajakava:         
10.00 – 11.30  õppetöö
11.30 – 11.45  paus
11.45 – 13.15  õppetöö
13.15 – 13.45  paus
13.45 – 15.15  õppetöö

Osalemistasu:            54 eurot

VAJALIK EELREGISTREERIMINE avatud ülikooli tel 731 3175, 731 3275, 731 3174 või täites registreerumisvormi maaülikooli kodulehe aadressil http://avatudylikool.emu.ee/taiendope/registreeru-kursusele/