Tasuta infopäev: Piima ja piimatoodete ohutust ja kvaliteeti mõjutavad tegurid

Loading Sündmused
sündmus on möödas

PÄEVAKAVA

9.30-10.00      Registreerimine, hommikukohv

10.00-10.45    Toorpiima kvaliteet – piima laapumisomadused. Merike Henno, PhD

10.45-11.00    Kohvipaus

11.00-11.45    Toorpiima kvaliteet – piimarasva rasvhapped. Merike Henno, PhD

11.45-13.00    Keemilised terviseohud piimas ja piimatoodetes. Tõnu Püssa, PhD

13.00- 13.45   Lõuna

13.45-14.30    Psührotroofsed bakterid, nende mõju piima ja piimatoodete kvaliteedile ning ohutusele. Priit Elias, PhD

14.30 -14.45   Kohvipaus

14.45-15.30    Klostriidid, nende mõju piima ja piimatoodete kvaliteedile ning ohutusele. Priit Elias, PhD

15.30- 16.00   Arutelu, küsimustele vastamine

 

Infopäevad toimuvad MAK 2014-2020 meetme „Teadmussiirde pikaajaline programm toiduohutuse tegevusvaldkonnas“ raames, läbiviimist toetab Euroopa Liit.

Infopäev on tasuta. Osa võivad  võtta kõik valdkonnas tegutsevad või sellest huvitatud isikud. 

Täpsem info ja registreerumine: https://toiduteave.ee/infopaev-29-11-2018-tartus-piima-ja-piimatoodete-ohutust-ja-kvaliteeti-mojutavad-tegurid/ 

Lisainfo: info@toiduteave.ee

MAK_logo