Veiseliha meie toidulaual

Loading Sündmused
sündmus on möödas

GRUPP ON TÄIS!

Anu Ait OÜ korraldab 24.augustil algusega kell 12.00 infopäeva “Veiseliha meie toidulaual”

Aeg: 24. august 2020  kell 12.00
Asukoht: Ööbika Gastronoomiatalus Raplamaal https://www.oobiku.ee/

Kuidas tulla:

https://www.oobiku.ee/kontakt-1

 

Ajakava:

12.00-12.30  Tarneahela põhine koostöö lihasektoris. Anu Hellenurme Anu Ait OÜ juhataja, EPKK Lihatoimkonna juht

12.30 – 13.45 Soovitused pidamises – ja söötmistingimustes lihaveisekasvatuses Marika Oeselg, Aasta konsulent 2019

13.45 – 14.30 Nõuded söötmises ja lihaveise kasvatuses. Kaja Vainula VTA Juhtivspetsialist (loomatervishoid, loomakaitse)

14.30 – 14.45 – Kohvipaus

14.45- 15.30 Šarolee jõudluskontrolli tulemused. Tõu aretus liha kvaliteedile. Tõnu Põlluäär ETKÜ Tõuraamatu- ja aretusosakonna juhataja

15.30 – 16.00 Söömust mõjutavad tegurid. Tõu aretus liha kvaliteedile. Targo Pikkmets Parim Lihaveisekasvataja 2014 Talu ja Tulu OÜ, konsulent.

16.00 – 16.30 – Ettevõtte tootmistehnika tutvustamine. Kasutatuv tehnoloogia lihaveisekasvatuses. Vallo Kruusimägi, Parim lihaveisekarjakasvataja 2017 Nurmetu Charolais OÜ

16.30 – 17.00 Karjatamine, söötmise hindamine karjas. Andres Vaan,  Parim lihaveisekarjakasvataja 2019 Topi Mõis OÜ

17.00-17.30 – Vestlusring – kodumaine veiseliha meie toidulaual

17.30  Veiseliha meie toidulaual – Ants Uustalu, Ööbiku Gastronoomiatalu peakokk

Infopäeval osalemine on tasuta. Kohtade arv on piiratud.
Osalemiseks on vajalik registreerimine hiljemalt 20.08.2020

https://forms.gle/sCGjmBVXtmzcSaAg9

Ettekanded:

Šarolee tõu jõudluskontrolli tulemused 2019.a. Tõu aretus liha kvaliteedile

Põllumajandusloomade registrile veiste andmete esitamise tähtaja ja võimalused

 

Info ja kontakt:

Anu Hellenurme

Anu Ait OÜ

Betooni 2a, Tartu 51014

+ 372 501 0842

anu@anuait.ee

https://anuait.ee/

 

Infopäev toimub MAK 2014-2020 “Teadmussiirde ja teavituse toetuse üleriigilise ulatusega tegevuste” meetme 1 raames, tegevust toetab Euroopa Liit.

 

MAK_logo