Loading Sündmused
sündmus on möödas

Üritust korraldab Eesti Taimekasvatuse Instituut koostöös Eesti Maaülikooliga

10:00-10:10 Avasõnad

10:10-10:40 Viljelussüsteemi, eelvilja ja ilmastikutingimuste mõju suvinisu saagile ja kvaliteedile – Anne Ingver, ETKI

10:40-11:10 Talirüpsi saagi kvaliteedinäitajad erinevate viljelusviiside korral – Lea Narits, ETKI

11:10-11:40 Bioloogilise ja keemilise haigustõrje võrdlus teraviljadel – Pille Sooväli, ETKI

11:40-12:10 Räni mõju odra saagile ja kvaliteedile – Evelin Loit, EMÜ

12:10-12:40 Kõrge saak ja eliitkvaliteet saavad väärtuseks koos stabiilsusega – Reine Koppel, ETKI

12:40-13:10 Paus

13:10-13:30 Mikroelementide analüüsi kasutatavusuuring rohumaade väetamise tõhususe hindamiseks – Rein Lillak, EMÜ

13:30-14:00 Vahekultuuride segud ja nende biomassi suurendamise võimalused – Liina Talgre, Kervin Adamson, EMÜ

14:00-14:30 2020. aasta kogemused – Viljar Veidenberg, Pajumäe talu

14:30-15:30 Paneeldiskussioon “Toidu julgeolek”- Marko Gorban (MeM), Roomet Sõrmus (EPKK), Viljar Veidenberg (Pajumäe talu)

 

Konverentsi modereerib Kalvi Tamm

 

Konverentsi saab järele vaadata SIIN

 

Konverents toimub Eesti maaelu arengukava 2014–2020 meetme 1 “Teadmussiire ja teavitus“ toetuse (meede 1.1) raames, toetab Euroopa Maaelu Arengu Põllumajandusfond.