Loading Sündmused

« Kõik Sündmused

Infopäev “Suitsutatud lihatoodete valmistamine”

30. aprill 09:30 - 13:15

Tasuta

Osalemiseks klõpsa lehe all olevale nupule “Registreeru”. Registreerumine on avatud kuni 26.aprill kell 16:00.

 

Infopäev toimub koostöös Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskooliga. Jagatakse praktilisi teadmisi lihatoodete suitsutamise tehnoloogiast ning kuidas õiget tehnoloogiat rakendades kantserogeenseid ühendeid ehk PAH-e lõpptootes vältida või vähendada.

 

Ajakava:

9.30 Tervituskohv

10.00 – 10.45  Teave suitsulihatoodete valmistamisest. (Suitsulihatoodete valmistamisel kasutatav tooraine; toodete jaotus termilise töötluse või tehnoloogia järgi; soolamismeetodid: kuivsoolamine, märgsoolamine; soolvee pritsimine) –  koolitaja Eve Klettenberg

10.45 – 11.30  Kuidas tehnoloogiliselt õigesti protsessi läbi viia (Kuumtöötlemise etapid suitsulihatoodete valmistamisel: eelsoojendamine; kuivatamine; suitsutamine; keetmine; jahutamine) – koolitaja Eve Klettenberg

11.30 – 11.45 Kohvipaus

11.45 – 13.15 PAH – ide vältimine ja vähendamine (Suitsu koostis ja selle toime toodetele; erinevad suitsutusviisid- ja režiimid. Suitsutuskambrid)  – koolitaja Eve Klettenberg

*korraldajal on õigus teha päevakavas muudatusi

 

Marika Šadeiko

marika.shadeiko@olustvere.edu.ee

+372 505 9304

 

Anna Marie Reimann
annamarie.reimann@metk.agri.ee
+372 5802 6888

 

MAK_logo

Infopäev "Suitsutatud lihatoodete valmistamine"

Infopäeval jagatakse praktilisi teadmisi lihatoodete suitsutamise tehnoloogiast ning kuidas õiget tehnoloogiat rakendades PAH-e lõpptootes vältida või vähendada.
Kohtume 30. aprillil kell 09:30 Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskoolis (Müüri 3, Olustvere).

2 Osaleb
18 saadaval
Vasta siin