Infopäev “Toidu mikrobioloogia ja säilivusajad”
19. dets. 2014
Tartumaa
Tartu, Eesti Maaülikool (Kreutzwaldi 56/1 ruum 303, Tartu)
Tartumaa
Eesti Maaülikool korraldab Eesti Maaelu arengukava 2007-2013 meetme 1.1.1 raames infopäeva
TOIDU MIKROBIOLOOGIA JA SÄILIVUSAJAD
Sihtrühm: põllumajandustoodete tootmise, toidu tootmise või töötlemisega tegelevad füüsilised või eraõiguslikud juriidilised isikud ja tema töötajad
Maht: 7 akadeemilist tundi auditoorset tööd
Toimumisaeg ja -koht: reede, 19.12.2014, Eesti Maaülikool, Kreutzwaldi 56/1 ruum 303, Tartu
Teemad:
• mis on toidu säilimisaeg?
• kehtiv seadusandlus ja praktika;
• kestvuskatsete tegemise kord;
• erinevad proovivõtukavad ja nende rakendamine praktikas;
• mikroorganismide kasvu mõjutavad seesmised ja välised tegurid;
• ohtude analüüsi teostamine ning selle seos säilimisaja määramisega;
• erinevates toidugruppides esinevad mikroorganismid ja nende võimalikud arvukused toidu säilimisaja jooksul.
Õppejõud
Mati Roasto, professor, Eesti Maaülikooli Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi Toiduhügieeni osakonna juhataja
Ajakava
10.00 – 11.30 õppetöö
11.30 – 11.40 paus
11.40 – 13.10 õppetöö
13.10 – 13.40 kohvipaus
13.40 – 15.10 õppetöö
15.10 – 15.15 paus
15.15 – 16.00 õppetöö
Kursus on sihtrühmale tasuta.
Kohtade arv on piiratud,
vajalik eelregistreerimine maaülikooli avatud ülikooli
tel 731 3175; 731 3275; 731 3174
või täites registreerumisvormi maaülikooli kodulehe aadressil
http://avatudylikool.emu.ee/taiendope/registreeru-kursusele/
Infopäeva korraldamist toetab Euroopa Liit.
Eesti Maaülikooli Avatud ülikool
Tel 731 3174, 731 3275, 731 3175
avayl[A]emu.ee
http://avatudylikool.emu.ee/
Kreutzwaldi 56/1-304;306
51014 Tartu