Infopäev “Toidu sensoorne analüüs”
18. okt. 2013
Tartumaa
Tartu, Eesti Maaülikool (Tartu, Kreutzwaldi 56/5 (ruum105))
Tartumaa
Eesti Maaülikool korraldab Eesti Maaelu Arengukava 2007-2013 meetme 1.1. raames infopäeva
TOIDU SENSOORNE ANALÜÜS
Sihtrühm põllumajandustoodete tootmise, toidu tootmise või töötlemisega tegelevad füüsilised või eraõiguslikud juriidilised isikud ja tema töötajad
Toimumisaeg reede, 18.10.2013
Toimumiskoht Eesti Maaülikool, Tartu, Kreutzwaldi 56/5 (ruum105)
Maht 6 akadeemilist tundi auditoorset tööd
Teemad
- Sensoorika mõiste ja terminoloogia
- Toidu kvaliteedinäitajad ja organoleptilised omadused
- Toidu organoleptiliste omaduste tajumine
- Toidu sensoorse analüüsi meetodid
- Hindajate valiku põhimõtted
- Katseruumidele esitatavad nõuded
- Praktiline osa: meeleorganite tundlikkuse testimine
Õppejõud
Riina Soidla, mag (teh), Eesti Maaülikooli Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi lektor
Leno Mätas, Eesti Maaülikooli Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi keemik
Ajakava
10.00 – 11.30 õppetöö
11.30 – 12.00 kohvipaus
12.00 – 13.30 õppetöö
13.30 – 13.45 paus
13.45 – 15.15 õppetöö
Koolitus on sihtrühmale tasuta.
Kohtade arv on piiratud.
Vajalik eelregistreerimine maaülikooli avatud ülikooli
telefonidel 731 3175, 731 3275, 731 3174
või täites registreerumisvormi kodulehel
http://avatudylikool.emu.ee/taiendope/registreeru-kursusele/
Infopäeva korraldamist toetab Euroopa Liit.
Koolitust korraldab:
Eesti Maaülikooli avatud ülikool
Tel 731 3174, 731 3275, 731 3175
http://avatudylikool.emu.ee/
Kreutzwaldi 56
51014 Tartu