Loading Sündmused

« Kõik Sündmused

Infopäev veebis: Keemilised riskid toidus

4. dets. 2020

Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda kutsub osalema veebipõhisel infopäeval “Keemilised riskid toidus”, mis toimub  reedel, 4. detsembril kell 13:00-16:30.

Infopäev viiakse läbi veebikeskkonnas Zoom.

Päevakava:

13:00 – 13:10 Infopäeva algus, ühenduse testimine.

13:10 – 14:40 Keemilised riskid toidus. Materjalide “Toidu keemilised ohud” ja “Taimsete õlidega seotud keemilised ohud” põhjal toidu- ja keskkonnatoksikoloogia professor Tõnu Püssa, Eesti Maaülikool

14:40 – 15:00 Paus

15:00 – 15:45 Akrüülamiid. Ettekanne käsitleb määruse 2017/2158 rakendamist ning siseriiklike aspekte ja rakendusuuringut “Teatud köögiviljade sortide suhkrute sisalduse analüüsimine akrüülamiidi tekkimise potentsiaali hindamiseks nende töötlemisel”. Sille Vahter, Maaeluministeerium.

15:45 – 16:30 Aruande “Veterinaar- ja Toiduameti poolt 2019. aastal saasteainete kontrollprogrammi raames võetud proovide tulemused toidus” analüüs. Kristi Kallip, Veterinaar- ja Toiduamet.

 

Infopäevast võivad osa võtta kõik valdkonnas tegutsevad või sellest huvitatud isikud. Tegemist on vähese tähtsusega abiga, abisumma on 72 eurot ühe osaleva inimese kohta. Osalemine on tasuta, kui ettevõtte vähese tähtsusega abi määr ei ole ületatud. Infopäev toimub MAK 2014-2020 meetme „Teadmussiirde pikaajaline programm toiduohutuse valdkonnas“ raames, läbiviimist toetab Euroopa Liit.

Registreerumine ja täpsem info: toiduteave.ee lehel 

MAK_logo